Închide meniul

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”. Declaraţia uimitoare a lui Zlatko Zahovic, înainte de duelul decisiv pentru grupele Conference League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 august 2022, 15:42

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid. Declaraţia uimitoare a lui Zlatko Zahovic, înainte de duelul decisiv pentru grupele Conference League

"Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid".

Zlatko Zahovic, directorul sportiv al lui Maribor / Profimedia Images

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”. Aceasta a fost declaraţia directorului sportiv al lui Maribor, Zlatko Zahovic, înainte de partida retur cu CFR Cluj, din play-off-ul pentru grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul porneşte de la 0-0 şi va avea loc joi, la Cluj, începând cu ora 20:00. Oaspeţii vor să revină în grupele unei competiţii europene după cinci ani. În 2017-2018, Maribor juca în Champions League, alături e Liverpool, Sevilla şi Spartak Moscova şi scotea 3 puncte, după 3 egaluri.

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid”

„Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid. CFR are nevoie de multe ocazii pentru a înscrie un gol. CFR m-a surprins negativ, ţinând cont că vorbim despre campioana României. Am văzut multă imcompetenţă la ultimul lor meci, cu Soligorsk.

Poate că CFR e o variantă mai bună a lui Şahtior Soligorsk. Nu am mai văzut de mult timp atâta nesiguranţă în ofensivă şi la finalizare. Sunt optimist şi sunt sigur că Maribor va juca, pe merit, în grupele Conference Leaague”, a spus Zahovic, citat de ekipa.svet24.si.

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri

CFR Cluj a anunţat oficial două transferuri. Adam Abdul-Wahab şi Carl Davordzie au semnat deja cu ardelenii. Primul este mijlocaş de 20 de ani, iar al doilea un atacant de 22 de ani, ambii din Ghana.

Reclamă

”Bine ai venit, Adam Abdul-Wahab! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Adam Abdul-Wahab, un mijlocaș în vârstă de 20 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, a transmis CFR Cluj, pe Facebook.

”Bine ai venit, Carl Davordzie! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Carl Davordzie, un atacant în vârstă de 22 ani din Ghana, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, au mai precizat ardelenii.

În afară de cei doi africani, la CFR au mai ajuns în această vară Simone Scuffet, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Cristopher Braun, Karlo Muhar, Vito-Mistrati, Jefte Betancor şi Cephas Malele.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și