Închide meniul

Alexandru Cicâldău ar putea să se dueleze cu Messi și Mbappe! Anunțul făcut de L’Equipe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 22:24

Alexandru Cicâldău ar putea să se dueleze cu Messi și Mbappe! Anunțul făcut de LEquipe

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău e dorit de FC Nantes, unde ar putea să se duleze în Ligue 1 cu Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ligue 1 FC Nantes se află în discuţii cu gruparea turcă Galatasaray pentru transferul mijlocaşului român Alexandru Cicâldău, potrivit cotidianului L’Equipe.

Alexandru Cicâldău ar putea ajunge la Nantes

FC Nantes l-a împrumutat pe atacantul egiptean Mostafa Mohamed de la Galatasaray, iar acum discută cumpărarea internaţionalului român Alexandru Cicâldău, jucător pe care Galatasaray ar vrea să îl vândă repede.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. În această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

Reclamă

Turcii au anunțat că Cicâldău va ajunge la Sivasspor

Miercuri, publicația turcă  sabah.com.tr  a anunțat că Cicâldău a părăsit-o deja pe Galatasaray și va semna cu Sivasspor. Antrenorul Okan Buruk şi-ar fi dat acceptul.

Conform informațiilor din Turcia, mijlocaşul român ar pleca sub formă de împrumut la echipa aflată pe locul 13, în competiţia internă, după primele 3 etape. Sivasspor a remizat cu Gaziantep (1-1) şi Alanyaspor (1-1) şi a cedat cu Demirspor (0-3).

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău, dorit și de Fiorentina

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău a fost dorit şi de Fiorentina.

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”.

Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și