Închide meniul

Alexandru Cicâldău ar putea să se dueleze cu Messi și Mbappe! Anunțul făcut de L’Equipe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2022, 22:24

Alexandru Cicâldău ar putea să se dueleze cu Messi și Mbappe! Anunțul făcut de LEquipe

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău e dorit de FC Nantes, unde ar putea să se duleze în Ligue 1 cu Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Ligue 1 FC Nantes se află în discuţii cu gruparea turcă Galatasaray pentru transferul mijlocaşului român Alexandru Cicâldău, potrivit cotidianului L’Equipe.

Alexandru Cicâldău ar putea ajunge la Nantes

FC Nantes l-a împrumutat pe atacantul egiptean Mostafa Mohamed de la Galatasaray, iar acum discută cumpărarea internaţionalului român Alexandru Cicâldău, jucător pe care Galatasaray ar vrea să îl vândă repede.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. În această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

Reclamă

Turcii au anunțat că Cicâldău va ajunge la Sivasspor

Miercuri, publicația turcă  sabah.com.tr  a anunțat că Cicâldău a părăsit-o deja pe Galatasaray și va semna cu Sivasspor. Antrenorul Okan Buruk şi-ar fi dat acceptul.

Conform informațiilor din Turcia, mijlocaşul român ar pleca sub formă de împrumut la echipa aflată pe locul 13, în competiţia internă, după primele 3 etape. Sivasspor a remizat cu Gaziantep (1-1) şi Alanyaspor (1-1) şi a cedat cu Demirspor (0-3).

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău, dorit și de Fiorentina

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău a fost dorit şi de Fiorentina.

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”.

Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău ar putea să se dueleze cu Messi și Mbappe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și