Închide meniul

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Anunţul de ultimă oră al turcilor. Nu a mai fost aşteptată oferta finală de la Sampdoria

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 12:52

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Anunţul de ultimă oră al turcilor. Nu a mai fost aşteptată oferta finală de la Sampdoria

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău nu va mai juca la Galatasaray / Profimediaimages

  • Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray
  • Va fi împrumutat la Sivasspor

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray. Internaţionalul român nu mai este dorit de gruparea „Cim Bom” şi urmează să îmbrace tricoul unei alte echipe. Chiar dacă a avut o ofertă oficială din Serie A, de la Sampdoria, mijlocaşul de 25 de ani rămâne în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la sabah.com.tr anunţă că Cicâldău a părăsit deja echipa. Jucătorul pentru care Galatasaray a achitat 6.5 milioane de euro va ajunge la Sivasspor. Antrenorul Okan Buruk şi-a dat acceptul.

Alexandru Cicâldău pleacă de la Galatasaray! Va juca la Sivasspor

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Reclamă

Mijlocaşul român va pleca sub formă de împrumut la echipa aflată pe locul 13, în competiţia internă, după primele 3 etape. Sivasspor a remizat cu Gaziantep (1-1) şi Alanyaspor (1-1) şi a cedat cu Demirspor (0-3).

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Moruţan, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au decis să îl trimită pe Cicâldău la Sivasspor.

Reclamă

Într-un singur sezon la Galatasaray, Alex Cicâldău a evoluat în 42 de partide, marcând patru goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte patru.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Cicâldău, dorit și de Fiorentina

Presa din Turcia anunţă că Alex Cicâldău a fost dorit şi de Fiorentina. Românul a avut un sezon oscilant pentru Galatasaray, astfel noul antrenor nu ar urma să se bazeze pe serviciile sale în stagiunea următoare.

Reclamă 4 / 0/3

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandrul Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari așteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul “11”.

Okan Buruk și directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ținte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, titrează Aşkam Spor.

Fiorentina este una dintre echipele bune ale campionatului italian, clasându-se pe locul 7 sezonul trecut. Galatasaray, de cealaltă parte, a avut un sezon dezamăgitor, şi a terminat pe locul 13. Atfel, turcii nu vor evolua în nicio competiţie europeană.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Cosenza - Sampdoria 1-2
AntenaPLAY • 23 feb., 23:31
Cosenza – Sampdoria 1-2 a fost în AntenaPLAY. Trupa lui Andrea Pirlo s-a apropiat de locurile de play-off
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”