Închide meniul

Alexandru Cicâldău, „deturnat” din drumul către Ligue 1! Galatasaray s-ar fi înțeles cu altă echipă pentru transferul românului. Destinație surpriză

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 14:28

Reclamă
Alexandru Cicâldău, „deturnat din drumul către Ligue 1! Galatasaray s-ar fi înțeles cu altă echipă pentru transferul românului. Destinație surpriză

Alex Cicâldău a marcat în Israel - România

Alex Cicâldău, în timpul unui meci / Profimedia

Alexandru Cicâldău a fost „deturnat” din drumul către Ligue 1, unde L’Equipe anunțase că era dorit de Nantes. Presa din Turcia anunță că mijlocașul român se află la un pas să semneze cu Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aventura lui Cicâldău la Galatasaray este ca și încheiată. În ultima vreme s-a scris intens că românul ar fi atras atenția mai multor cluburi răsunătoare din Europa, precum Sampdoria, Fiorentina sau Nantes, însă discuțiile nu s-au concretizat.

Alexandru Cicâldău, „deturnat” din drumul către Ligue 1!

Galatasaray vrea să scape de Alexandru Cicâldău și este deschisă la negocieri pentru un împrumut inițial, urmat de un transfer definitiv. Recent s-a zvonit că mijlocașul de 25 de ani ar putea rămâne în Turcia, la Sivasspor.

Astăzi, publicația turcă ntvspor.net a dezvăluit destinația surprinzătoare a lui Alexandru Cicâldău. Galatasaray s-ar fi înțeles cu Al Ittihad pentru transferul românului sub formă de împrumut, cu opțiunea de cumpărare definitivă.

„Al Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite se află pe urmele mijlocașului de 25 de ani și a făcut un progres semnificativ în derularea negocierilor. S-a ajuns la un acord important pentru ca formația arabă să-l aducă pe Cicâldău, cu opțiunea de transfer definitiv”, a notat publicația turcă.

Reclamă

Cicâldău, 41 de meciuri la Galatasaray

Cicâldău a fost transferat la Galatasaray în 2021, la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. În această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și