Închide meniul

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă: „Sunt şocat! Numai în România mă înjură de neveste, de copii, de familie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 16:53

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă: „Sunt şocat! Numai în România mă înjură de neveste, de copii, de familie!

Dan Petrescu, anunţ despre Ciprian Deac

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Dan Petrescu a avut o tiradă la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei CFR Cluj a amintit de momentul tensionat din timpul meciului cu Maribor, când a gesticulat nervos către un suporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” l-a numit „idiot” pe fanul care l-a scos din minţi. Tehnicianul nu înţelege de ce este „ţinta” suporterilor, care îl înjură aproape meci de meci.

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă

„Am avut de astea la Cluj, dar şi în alte părţi. În străinătate nu am avut niciodată, am fost lăsat în pace oriunde. Şi la FCSB, şi la Craiova când jucăm, se pun vreo 4-5 în spatele băncii. Eu nu am mai văzut asta în istoria fotbalului. Ei nu se uită la meci, doar mă înjură pe mine de neveste, de copii, de familie… într-una, tot meciul. Numai în România se întâmplă asta, vă spun.

Băieţii ăia ar trebui să fie arestaţi. În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează. Dar ăia mă înjură non-stop. În România nu se ia nicio măsură, te înjură toţi. Când te înjură o galerie, e ok…ăia sunt mulţi. Dar când vin în spatele băncii şi stau toţi acolo. Asta e meseria lor să mă înjure pe mine. Ce le-am făcut eu? Spuneţi-mi ce le-am făcut eu!?

E clar că toată lumea ştie că eu pun la suflet orice, mai ales cei care au lucrat cu mine, şi mă deranjează aceste lucruri. Eu nu fac nimic, decât muncesc pentru fotbal. Eu nu păcălesc fotbalul. Am dat tot! Sunt şocat! În străinătate de ce am fost tratat corect? În România e la modă, îl înjuri pe Petrescu şi te-ai scos. Suporterul ăla sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, să mă înjure din altă parte!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă

Dan Petrescu: „Un idiot! I-am făcut semn să tacă din gură!”

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului în grupele Conference League. Antrenorul campioanei a fost surprins de camere în timp ce gesticula nervos spre tribună.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după ce CFR Cluj a obţinut calificarea în grupele Conference League. Petrescu a gesticulat nervos imediat după ce campioana a câştigat cu 1-0 partida cu Maribor.

„Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea. Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și