Închide meniul

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă: „Sunt şocat! Numai în România mă înjură de neveste, de copii, de familie!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 16:53

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă: „Sunt şocat! Numai în România mă înjură de neveste, de copii, de familie!

Dan Petrescu, anunţ despre Ciprian Deac

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

  • Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă
  • Antrenorul lui CFR Cluj, scos din minţi de suporteri

Dan Petrescu a avut o tiradă la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei CFR Cluj a amintit de momentul tensionat din timpul meciului cu Maribor, când a gesticulat nervos către un suporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” l-a numit „idiot” pe fanul care l-a scos din minţi. Tehnicianul nu înţelege de ce este „ţinta” suporterilor, care îl înjură aproape meci de meci.

Dan Petrescu, tiradă la conferinţa de presă

„Am avut de astea la Cluj, dar şi în alte părţi. În străinătate nu am avut niciodată, am fost lăsat în pace oriunde. Şi la FCSB, şi la Craiova când jucăm, se pun vreo 4-5 în spatele băncii. Eu nu am mai văzut asta în istoria fotbalului. Ei nu se uită la meci, doar mă înjură pe mine de neveste, de copii, de familie… într-una, tot meciul. Numai în România se întâmplă asta, vă spun.

Reclamă

Băieţii ăia ar trebui să fie arestaţi. În orice ţară din lume, când te înjură cineva îi arestează. Dar ăia mă înjură non-stop. În România nu se ia nicio măsură, te înjură toţi. Când te înjură o galerie, e ok…ăia sunt mulţi. Dar când vin în spatele băncii şi stau toţi acolo. Asta e meseria lor să mă înjure pe mine. Ce le-am făcut eu? Spuneţi-mi ce le-am făcut eu!?

E clar că toată lumea ştie că eu pun la suflet orice, mai ales cei care au lucrat cu mine, şi mă deranjează aceste lucruri. Eu nu fac nimic, decât muncesc pentru fotbal. Eu nu păcălesc fotbalul. Am dat tot! Sunt şocat! În străinătate de ce am fost tratat corect? În România e la modă, îl înjuri pe Petrescu şi te-ai scos. Suporterul ăla sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, să mă înjure din altă parte!”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă

Dan Petrescu: „Un idiot! I-am făcut semn să tacă din gură!”

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului în grupele Conference League. Antrenorul campioanei a fost surprins de camere în timp ce gesticula nervos spre tribună.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după ce CFR Cluj a obţinut calificarea în grupele Conference League. Petrescu a gesticulat nervos imediat după ce campioana a câştigat cu 1-0 partida cu Maribor.

„Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea. Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj