Închide meniul

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului: „Un idiot! I-am făcut semn să tacă din gură!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 23:36

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului: „Un idiot! I-am făcut semn să tacă din gură!

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea celor de la CFR Cluj

Captură Digi Sport

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului în grupele Conference League. Antrenorul campioanei a fost surprins de camere în timp ce gesticula nervos spre tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după ce CFR Cluj a obţinut calificarea în grupele Conference League. Petrescu a gesticulat nervos imediat după ce campioana a câştigat cu 1-0 partida cu Maribor.

La conferinţa de presă, Dan Petrescu a explicat gestul nervos făcut.

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi după calificarea CFR-ului

„Da, era un idiot acolo. Și i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu știu cine. Tot meciul mi-a dat indicații. Și nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva.

În primul meu an la CFR aveam nu știu câți puși să strige împotriva mea. Nici cu muncă și rezultate nu îi cucerești pe toți, asta e problema. Și după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoașterea. Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag și pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Dan Petrescu a spus că victoria cu Maribor este una meritată

CFR Cluj va încasa 2,94 milioane de euro de la UEFA. Echipa lui Dan Petrescu şi-a asigurat deja câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off. Cvek a marcat singurul gol al partidei.

Eu cred că victoria e meritată. Nu țin minte nicio ocazie a lor. Jefte a avut două mari, Yeboah a dat bară. Victorie meritată. Normal că eram cu gândul la prelungiri. Cât puteam să mai avem ghinioane? Am văzut că și Craiova acum… antrenorul nu e bun acum că au ratat penalty-uri. Așa am fost și eu cu Pyunik.

N-avem nicio înfrângere în Europa. Avem trei victorii, cinci egaluri. Îi felicit pe băieți, bravo lor! Patru ani la rând au mers pe grupe. Nu cred că mai urmează vreo echipă care să reușească așa. Mă bucur pentru FCSB, îmi pare rău pentru Craiova. Era bine pentru fotbalul românesc să avem trei echipe pentru că ar fi crescut cota fotbalului românesc și a jucătorilor. Poate două echipe sunt prea puține, cred că merita și Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să felicit jucătorii mei, au făcut un meci excelent, s-au dăruit. Noi am jucat doar cu campioane, chiar dacă din Belarus și din Slovenia. Acum ne obligă să facem ceva puncte în grupe și să fim atenți la meciul următor, duminică, pentru că vine o echipă foarte bună aici„, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și