Închide meniul

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în numai 45 de minute! Nu a mai făcut niciodată aşa ceva în istoria Premier League. Roberto Firmino, performanţă fabuloasă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 18:22

Liverpool a „zdrobit-o pe Bournemouth în numai 45 de minute! Nu a mai făcut niciodată aşa ceva în istoria Premier League. Roberto Firmino, performanţă fabuloasă!

Liverpool a "zdrobit-o" pe Bournemouth în numai 45 de minute!

Liverpool, show cu Bournemouth / Profimediaimages

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în etapa a 4-a din Premier League. Jucătorii lui Jurgen Klopp nu au avut milă de rivalii de pe Anfield şi au înscris pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Diaz a avut nevoie de numai 3 minute pentru a deschide scorul, din pasa lui Roberto Firmino. Brazilianul i-a oferit imediat după un assist şi lui Eliott. Era abia minutul 6! Dintr-un meci cu Aston Villa, din minutul 6, nu mai reuşiseră „cormoranii” atât de repede o „dublă”.

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în numai 45 de minute

Erau şase ani de când un jucător nu mai oferise două pase decisive, în primele şase minute ale unui meci din Premier League. Islam Slimani o făcuse în Leicester – Manchester City.

Firmino nu s-a oprit şi a mai oferit o pasă de gol şi pentru Trent Alexander-Arnold, care a reuşit o „bijuterie” de gol în minutul 28.

VEZI AICI GOLUL LUI ALEXANDER-ARNOLD!

Reclamă

Roberto Firmino nu a putut fi oprit de fundaşii antrenaţi de Scott Parker şi şi-a trecut şi el numele pe tabelă, în minutul 31. Până la pauză s-a mai înscris o dată! Liverpool a făcut 5-0 în minutul 45, când Virgil van Dijk a înscris cu o lovitură de cap după cornerul executat perfect de Robertson.

A fost pentru prima dată în istoria Premier League când Liverpool conduce cu 5-0 la finalul primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Evoluţia stelară a jucătorilor lui Jurgen Klopp vine imediat după înfrângerea suferită pe Old Trafford, în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 1-2. Liverpool era fără victorie în acest sezon.

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool. Starul portughez l-a ignorat cu desăvârşire pe Jamie Carragher, unul dintre jucătorii legendari de la Liverpool. Carragher a fost unul dintre contestarii lui Ronaldo din ultima perioadă.

Jamie Carragher realiza, alături de Garry Neville şi Roy Keane, o transmisie live pentru Sky Sports, chiar înaintea derby-ului dintre United şi Liverpool.

În cadrul a apărut şi Cristiano Ronaldo. Acesta a mers şi i-a salutat pe Gary Neville şi Roy Keane şi l-a ignorat pe Carragher, chiar dacă acesta a vrut să îl abordeze.

„Acesta este momentul brutal în care Cristiano Ronaldo îl ignoră pe Jamie Carragher”, au scris cei de la The Sun.

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

Reclamă

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și