Închide meniul

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în numai 45 de minute! Nu a mai făcut niciodată aşa ceva în istoria Premier League. Roberto Firmino, performanţă fabuloasă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 18:22

Liverpool a „zdrobit-o pe Bournemouth în numai 45 de minute! Nu a mai făcut niciodată aşa ceva în istoria Premier League. Roberto Firmino, performanţă fabuloasă!

Liverpool a "zdrobit-o" pe Bournemouth în numai 45 de minute!

Liverpool, show cu Bournemouth / Profimediaimages

  • Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth
  • Roberto Firmino, 3 pase decisive şi un gol în 31 de minute

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în etapa a 4-a din Premier League. Jucătorii lui Jurgen Klopp nu au avut milă de rivalii de pe Anfield şi au înscris pe bandă rulantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Diaz a avut nevoie de numai 3 minute pentru a deschide scorul, din pasa lui Roberto Firmino. Brazilianul i-a oferit imediat după un assist şi lui Eliott. Era abia minutul 6! Dintr-un meci cu Aston Villa, din minutul 6, nu mai reuşiseră „cormoranii” atât de repede o „dublă”.

Liverpool a „zdrobit-o” pe Bournemouth în numai 45 de minute

Erau şase ani de când un jucător nu mai oferise două pase decisive, în primele şase minute ale unui meci din Premier League. Islam Slimani o făcuse în Leicester – Manchester City.

Reclamă

Firmino nu s-a oprit şi a mai oferit o pasă de gol şi pentru Trent Alexander-Arnold, care a reuşit o „bijuterie” de gol în minutul 28.

VEZI AICI GOLUL LUI ALEXANDER-ARNOLD!

Reclamă

Roberto Firmino nu a putut fi oprit de fundaşii antrenaţi de Scott Parker şi şi-a trecut şi el numele pe tabelă, în minutul 31. Până la pauză s-a mai înscris o dată! Liverpool a făcut 5-0 în minutul 45, când Virgil van Dijk a înscris cu o lovitură de cap după cornerul executat perfect de Robertson.

A fost pentru prima dată în istoria Premier League când Liverpool conduce cu 5-0 la finalul primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Evoluţia stelară a jucătorilor lui Jurgen Klopp vine imediat după înfrângerea suferită pe Old Trafford, în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 1-2. Liverpool era fără victorie în acest sezon.

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool

Cristiano Ronaldo, „aroganţă” supremă în faţa unei legende de la Liverpool. Starul portughez l-a ignorat cu desăvârşire pe Jamie Carragher, unul dintre jucătorii legendari de la Liverpool. Carragher a fost unul dintre contestarii lui Ronaldo din ultima perioadă.

Jamie Carragher realiza, alături de Garry Neville şi Roy Keane, o transmisie live pentru Sky Sports, chiar înaintea derby-ului dintre United şi Liverpool.

În cadrul a apărut şi Cristiano Ronaldo. Acesta a mers şi i-a salutat pe Gary Neville şi Roy Keane şi l-a ignorat pe Carragher, chiar dacă acesta a vrut să îl abordeze.

„Acesta este momentul brutal în care Cristiano Ronaldo îl ignoră pe Jamie Carragher”, au scris cei de la The Sun.

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

Reclamă

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool