Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a lăsat Dubaiul pentru Mamaia. Cum a putut să apară, într-un costum de baie, la 49 de ani!

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 19:08

Reclamă
Anamaria Prodan a lăsat Dubaiul pentru Mamaia. Cum a putut să apară, într-un costum de baie, la 49 de ani!

Anamaria Prodan a lăsat Dubaiul pentru Mamaia

Anamaria Prodan este o impresară de fotbaliști / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a atras toate privirile în Mamaia, staţiunea de lux de pe litoralul României. Agentul de jucători s-a întors din Dubai şi a avut o apariţie surprinzătoare la malul Mării Negre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are 49 de ani, vedeta nu se fereşte să îşi facă poze în costum de baie. A făcut-o şi pe terasa apartamentului în care s-a cazat. Imaginea postată pe reţelele sociale a devenit imediat virală.

Anamaria Prodan a lăsat Dubaiul pentru Mamaia

Poza făcută de Anamaria Prodan în costul de baie negru a adunat peste 5.000 de aprecieri în primele două ore. „Superbă„, „Imagine încântătoare„, au fost printre primele comentarii primite.

Reclamă
Reclamă 4

Anamaria o are alături şi pe fiica ei, Sarah Dumitrescu. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani nu s-a întors încă la echipa ei din Statele Unite.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, în Mamaia alături de Sarah Dumitrescu

Agentul de jucători continuă să fie, de mai bine de un an, într-un scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Chiar dacă au apărut zvonuri că şi-a găsit fericirea în braţele unui şeic din Dubai, Anamaria a negat vehement, mai ales că Ibrahim al Ashary este căsătorit.

Anamaria Prodan asigură că nu este într-o relaţie cu Ibrahim al Ashary

Anamaria Prodan și medicul de origine arabă au postat mai multe imagini împreună pe rețelele sociale, iar urmăritorii au început să-și pună din ce în ce mai multe semne de întrebare. În mintea multora a apărut scenariul conform căruia sexy-impresara a trecut complet peste căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și a început o nouă poveste de dragoste.

Reclamă

Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor „lovemyfriend” (n.r. – îmi iubesc prietenul)… asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat.

Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs. Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Ianis Stoica a semnat cu Anamaria Prodan

Ianis Stoica a revenit la primul său impresar! Atacantul de 19 ani de la FCSB a semnat cu Anamaria Prodan, cea de care se despărţise cu scandal şi care îl ameninţase cu Tribunalul. Anunţul vine la o zi după ce internaţionalul de tineret a „rupt” contractul cu Giovanni Becali.

Chiar Anamaria Prodan a făcut anunţul că l-a convins pe Ianis Stoica să parafeze noua înţelegere. Agentul FIFA nu s-a ferit să îşi ironizeze concurenţa şi a precizat că nu vrea să mai audă de familia Becali.

Da, așa este, Ianis s-a întors la mine. Dar, nimic mai mult. Nu mă interesează de nimic. Eu am contract cu Ianis Stoica. Nu mă interesează familia Becali. Nu-i cunosc! Ei pe mine mă cunosc însă!

Eu am avut grijă și am ca de ochii din cap de jucătorii mei. Așa că…. ce vorbește familia Becali, ce infirmă sau ce confirmă, nu mă interesează, nu citesc”, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și