Închide meniul

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2: „La pauză trebuia să schimb 8 jucători! Au fost slabi, să dea mai mult!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 0:17

Reclamă
Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2: „La pauză trebuia să schimb 8 jucători! Au fost slabi, să dea mai mult!

Nicolae Dică, avertizat că este oblicat să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Nicolae Dică a fost un un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2. Vicecampioana a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională, graţie reuşitei lui Malcom Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul s-a enervat şi a făcut 4 schimbări la începutul reprizei secunde, chiar dacă spunea că „niciodată nu voi face patru schimbări la pauză”.

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. Le fiecare joc am avut ocazii.

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru, semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2

Darius Olaru a tras un semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2. Echipa lui Nicolae Dică a încasat 9 goluri în 6 meciuri, iar mijlocaşul crede că echipa sa se confruntă cu o reală problemă.

FCSB a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului cu FC Hermannstadt. Vicecampioana a evitat înfrângerea pe final, grație golului marcat de Malcom Edjouma în prelungiri.

„Un meci dificil, un adversar bun. Puteam să pierdem, dar şi să câştigăm. Trebuie să ne facem jocul. Aşa s-a întâmplat până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrăm în timpul săptămânii la defensivă, dar primim goluri foarte uşor. Nu ne iese tot timpul. Nu m-am gândit deloc la transfer, ci doar să îmi ajut echipa”, a declarat Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Joyskim Dawa, debusolat după ce a fost „înger și demon” în FCSB – Hermannstadt 2-2

Fundașul transferat de FCSB în această vară susține că oboseala adunată după meciul cu Viking, de joi seară, și-a spus cuvântul în partida cu Hermannstadt:

„Am fost obosit după meciul cu Viking, am jucat cu foarte puțin timp înainte. Din păcate nu am reușit să câștigăm, ne concentrăm pentru următoarele meciuri. Mă simt vinovat pentru primul gol pentru că am primit mingea și după aceea s-a întâmplat ce a însemnat.

După aceea am încercat să îmi repar greșeala și să dau tot ce e mai bun și am reușit golul egalizator. Am primit mingea și m-am gândit din prima să șutez. Cred că am avut și puțin noroc pentru că portarul era ieșit. Suntem o echipă nouă, trebuie să țineți cont de asta, avem mulți jucători tineri, dar odată cu trecerea timpului lucrurile vor arăta mai bine. Trebuie să muncim și să luăm meci cu meci”, a declarat Joyskim Dawa, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și