Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli! Starul portughez şi-ar fi dat acceptul. Afacerea de 100 de milioane de euro anunţată de Gazzetta dello Sport

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 13:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli! Starul portughez şi-ar fi dat acceptul. Afacerea de 100 de milioane de euro anunţată de Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli. Presa din Italia anunţă că starul portughez şi-ar fi dat acordul pentru acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de plecarea de la Manchester United. Gazzetta dello Sport anunţă că Ronaldo este de acord să se transfere la Napoli, echipă cu care ar evolua în Champions League.

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo va fi implicat în transferul lui Victor Osimhen la Manchester United. Napoli aşteaptă oferta de 100 de milioane de euro, plus cedarea lui Cristiano Ronaldo. Osimhem va semna un contract pe 5 ani cu United şi va avea un salariu de 12 milioane de euro pe an, mai scriu italienii.

Cristiano Ronaldo a cerut să plece de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Reclamă

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, anunţ cu privire la viitorul său la Manchester United

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie clară pe Instagram, mărturisind faptul că au existat numeroase zvonuri nefondate în această perioadă de mercato. Totodată, starul portughez a declarat că totul va fi clarificat hiar de el, prin intermediul unui interviu, ce va fi publicat în câteva săptămâni.

Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

În această vară, s-a zvonit că echipe precum Atletico Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, PSG sau Chelsea ar fi interesate de Cristiano Ronaldo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și