Închide meniul

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli! Starul portughez şi-ar fi dat acceptul. Afacerea de 100 de milioane de euro anunţată de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 13:47

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli! Starul portughez şi-ar fi dat acceptul. Afacerea de 100 de milioane de euro anunţată de Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli. Presa din Italia anunţă că starul portughez şi-ar fi dat acordul pentru acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de plecarea de la Manchester United. Gazzetta dello Sport anunţă că Ronaldo este de acord să se transfere la Napoli, echipă cu care ar evolua în Champions League.

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo va fi implicat în transferul lui Victor Osimhen la Manchester United. Napoli aşteaptă oferta de 100 de milioane de euro, plus cedarea lui Cristiano Ronaldo. Osimhem va semna un contract pe 5 ani cu United şi va avea un salariu de 12 milioane de euro pe an, mai scriu italienii.

Cristiano Ronaldo a cerut să plece de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Reclamă

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, anunţ cu privire la viitorul său la Manchester United

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie clară pe Instagram, mărturisind faptul că au existat numeroase zvonuri nefondate în această perioadă de mercato. Totodată, starul portughez a declarat că totul va fi clarificat hiar de el, prin intermediul unui interviu, ce va fi publicat în câteva săptămâni.

Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

În această vară, s-a zvonit că echipe precum Atletico Madrid, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, PSG sau Chelsea ar fi interesate de Cristiano Ronaldo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și