Închide meniul

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB!

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 15:35

Reclamă
Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB!

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB. Managerul general al vicecampioanei a postat un mesaj care a strâns peste 1.000 de aprecieri în doar 10 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian de 26 de ani l-a costat pe Gigi Becali 1.5 milioane de euro. De asemenea, patronul FCSB a cedat și 10% dintr-un viitor transfer.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB

La scurt timp după ce FC U Craiova 1948 a anunțat transferul oficial al italianului, Mihai Stoica a oferit o reacție savuroasă.

Managerul general al vicecampioanei a transmis că l-a măsurat pe Compagno, noul ”tanc” al roș-albaștrilor.

”L-am măsurat. Are 1,95”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

OFICIAL | FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB

E oficial! FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Oltenii au confirmat mutarea prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va plăti 1.5 milioane de euro în schimbul său. De asemenea, clubul lui Adrian Mititelu va avea și o clauză de 10% dintr-un viitor transfer.

”Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

Reclamă

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și