Închide meniul

OFICIAL | FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB! Detaliul din contract despre care nu se ştia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 14:51

OFICIAL | FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB! Detaliul din contract despre care nu se ştia

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

E oficial! FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Oltenii au confirmat mutarea prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va plăti 1.5 milioane de euro în schimbul său. De asemenea, clubul lui Adrian Mititelu va avea și o clauză de 10% dintr-un viitor transfer.

OFICIAL | FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB

”Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948.

Reclamă

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali: „Am vrut un tanc în atac la FCSB, iar acum îl am!”

Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno, iar atacantul va fi prezent mâine la antrenamentele FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera a avut mari bătăi de cap cu privire la suma pe care golgheterul lui FC U Craiova 1948 urma să o primească la semnătură, însă le-a rezolvat.

Gigi Becali i-a oferit lui Compagno o sumă de instalare în valoare de 30.000 de euro. Patronul FCSB are încredere deplină în atacantul italian, pe care îl descrie „un tanc.”

„Tată, gata, am închis-o cu Compagno. Am rezolvat cu băiatul, iar de mâine este la antrenament. Nu a fost vorba că mi-a cerut bani mulți la salariu. Băiatul voia la fel cât avea la Craiova. Însă, eu i-am dat un pic mai mult cât lua la Mititelu. Problema a fost la banii pe care el îi voia la semnătură, dar până la urmă am rezolvat și treaba asta. I-am dat și vreo 30 de mii la semnătură.

Am vrut un tanc în atac, iar acum îl am. Eu știu că Dică îl plăcea și pe Bauza, dar am avut ghinion că Bauza s-a accidentat. Dar la mijloc stau totuși mai bine și nu suntem disperați să îl luăm acum și pe Bauza. Noi în atac acolo aveam mare nevoie de unul ca Compagno.

Suporterii olteni nu trebuie să sară pe Mititelu. Ei trebuie să fie mândri că unul ca Gigi Becali i-a pus pe masă lui Mititelu 1.500.000 de euro. Voi credeți că vedea de la un alt patron din Liga 1 banii ăștia pe Compagno? Mititelu a ieșit bine în câștig după afacerea asta. Cât a dat el pe Compagno că să îl aducă la Craiova? Păi, vedeți! A făcut o afacere foarte bună pentru clubul său. Așa că, Mititelu nu trebuie acuzat de nimeni”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Andrea Compagno, transferat la FCSB
  • Anunțul oficial făcut de FC U Craiova 1948

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și