Închide meniul

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2022, 15:35

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB!

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB. Managerul general al vicecampioanei a postat un mesaj care a strâns peste 1.000 de aprecieri în doar 10 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian de 26 de ani l-a costat pe Gigi Becali 1.5 milioane de euro. De asemenea, patronul FCSB a cedat și 10% dintr-un viitor transfer.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB

La scurt timp după ce FC U Craiova 1948 a anunțat transferul oficial al italianului, Mihai Stoica a oferit o reacție savuroasă.

Managerul general al vicecampioanei a transmis că l-a măsurat pe Compagno, noul ”tanc” al roș-albaștrilor.

”L-am măsurat. Are 1,95”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

OFICIAL | FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB

E oficial! FC U Craiova 1948 a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Oltenii au confirmat mutarea prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va plăti 1.5 milioane de euro în schimbul său. De asemenea, clubul lui Adrian Mititelu va avea și o clauză de 10% dintr-un viitor transfer.

”Fotbal Club Universitatea 1948 și FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000 € + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulțumește lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

Reclamă

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacție savuroasă
  • Andrea Compagno a fost transferat de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și