Închide meniul

Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1! Marko Dugandzic, eroul lui Adrian Mutu

Antena Sport Publicat: 30 august 2022, 23:45

Reclamă
Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1! Marko Dugandzic, eroul lui Adrian Mutu

Rapid e pe val în Liga 1

Jucătorii de la Rapid / Hepta

Rapid – Universitatea Cluj 1-0. Giuleștenii au urcat pe primul loc în Liga 1. Marko Dugandzic a înscris golul care a adus victoria pentru echipa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a chinuit teribil cu Universitatea Cluj, care încă este fără victorie în Liga 1. Giuleștenii au avut nevoie de 79 de minute pentru a deschide scorul. Au făcut-o abia din penalty, prin Marko Dugandzic.

În urma victoriei din Giulești, Rapid a urcat din nou pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte, la trei lungimi în fața Farului, care joacă mâine cu FCSB.

Rapid rămâne cu punctaj maxim pe teren propriu în acest sezon. Singurele înfrângeri au venit în deplasările de la Ploiești, 0-1, și de la CFR Cluj, tot 0-1.

Următorul meci al celor de la Rapid este împotriva Voluntariului, în deplasare. Universitatea Cluj va primi vizita lui FC U Craiova 1948.

Reclamă

Rapid – Universitatea Cluj 1-0

Min 90: Final de meci! Rapid s-a impus cu 1-0.

Min. 79: Rapid – U Cluj 1-0. Marko Dugandzic transformă un penalty şi deschide scorul în Giuleşti.

Min. 59: O nouă schimbare efectuată de Adi Mutu la Rapid. Alexandru Ioniţă este înlocuit cu Valentin Costache.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: Trei schimbări efectuate de Adi Mutu la pauza meciului din Giuleşti. Jayson Papeau, Răzvan Onea şi Mattias Kait îi schimbă pe Alexandru Măţan, Damien Dussaut şi Andrei Ciobanu.

Min. 33: Ocazie Rapid! Alexandru Ioniţă şutează frumos din afara careului oaspeţilor, însă balonul trece puţin pe lângă poarta apărată de Gorcea.

Sursa: as.ro

Min. 14: Cartonaş glaben pentru Alex Chipciu, jucătorul celor de la U Cluj.

Min. 9: Ocazie U Cluj! Ely Fernandes a reuşit o pasă frumoasă pentru Adrian Bălan, în careul Rapidului, însă portarul gazdelor reţine balonul.

Min. 1: Începe meciul dintre Rapid şi U Cluj, din Giuleşti!

Update: Stadionul din Giuleşti s-a umplut pentru derby-ul cu Universitatea Cluj. Fanii vişiniilor fac spectacol pentru partida din etapa a opta!

Fanii Rapidului, la meciul cu Universitatea Cluj
Fanii Rapidului, la meciul cu Universitatea Cluj
Fanii Rapidului, la meciul cu Universitatea Cluj
Fanii Rapidului, la meciul cu Universitatea Cluj

Rapid (4-3-3): H. Moldovan – Dussaut, Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais – Pănoiu, Crepulja, Ciobanu – Mățan, Dugandzic, Al. Ioniță
Rezerve: Drăghia – Onea, Dr. Grigore, Ignat, Kait, Albu, Sefer, Papeau, Costache
Absenți: Vojtus, Belu (accidentați), Fl. Ștefan (incert)
ANTRENOR: Adrian Mutu

Reclamă

U Cluj (4-3-3): Gorcea – Romeo, Pițian, D. Ispas, Briceag – Bic, Pires (cpt.), F. Filip – Chipciu, Ad. Bălan, Ely Fernandes
Rezerve: Păun – Baravykas, Fl. Ilie, Pîrvulescu, Remacle, Purece, Haită, Boiciuc, G. Simion
ANTRENOR: Eugen Neagoe

Adi Mutu, prima reacţie după Sepsi – Rapid 1-2: „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci!”

Adi Mutu a avut prima reacţie după Sepsi – Rapid scor 2-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Echipa pe care o antrenează este noul lider din Liga 1.

„Briliantul” le-a transmis jucătorilor săi să rămână cu picioarele pe pământ. Gazdele au condus cu 1-0 după un penalty dictat cu ajutorul sistemului VAR, dar Antonio Sefer a restabilit egalitatea în minutul 22. Alex Ioniţă a înscris un gol superb în prelungirile primei reprize (45+2).

„E vorba de detalii, de strategii, astăzi am decis să îi aşteptăm pentru a-i putea prinde pe contraatac. Am reuşit pe combinaţii, am jucători de calitate, care pot face diferenţa.

E o echipă grea, eu cred că foarte puţini o să câştige aici. Sepsi este o echipă cu un ritm bun, care aleargă foarte mult. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, pentru că marţi întâlnim o echipă care tocmai a schimbat antrenorul„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și