Închide meniul

Adi Mutu, prima reacţie după Sepsi – Rapid 1-2: „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci!”. Ce a spus despre golurile lui Ioniţă şi Sefer

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2022, 0:31

Adi Mutu, prima reacţie după Sepsi – Rapid 1-2: „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci!. Ce a spus despre golurile lui Ioniţă şi Sefer

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adi Mutu a avut prima reacţie după Sepsi – Rapid scor 2-1, în etapa a 7-a a Ligii 1. Echipa pe care o antrenează este noul lider din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” le-a transmis jucătorilor săi să rămână cu picioarele pe pământ. Gazdele au condus cu 1-0 după un penalty dictat cu ajutorul sistemului VAR, dar Antonio Sefer a restabilit egalitatea în minutul 22. Alex Ioniţă a înscris un gol superb în prelungirile primei reprize (45+2).

Adi Mutu, prima reacţie după Sepsi – Rapid 1-2

E vorba de detalii, de strategii, astăzi am decis să îi aşteptăm pentru a-i putea prinde pe contraatac. Am reuşit pe combinaţii, am jucători de calitate, care pot face diferenţa.

E o echipă grea, eu cred că foarte puţini o să câştige aici. Sepsi este o echipă cu un ritm bun, care aleargă foarte mult. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, pentru că marţi întâlnim o echipă care tocmai a schimbat antrenorul„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Alex Ioniţă a dezvăluit că a marcat golul de poveste după ce a fost certat pentru că nu şuta mai des la poartă. Mutu a recunoscut că asta i-a cerut.

Reclamă

Ioniţă e un jucător foarte bun, dar de multe ori este prea altruist. Îi zic de multe ori să încerce poarta şi astăzi i-a ieşit un gol foarte frumos.

Vali Costache este un jucător foarte util echipei, face ceea ce îi cer. Astăzi a reuşit câteva combinaţii interesante cu Ioniţă. Sunt jucător care, aşa cum le spun, nu contează câte minute joacă, important e să dea totul. Avem o bancă lungă„, a spus antrenorul Rapidului.

Mutu a vorbit şi despre Antonio Sefer, cel care a reuşit cel de-al treilea gol stagional.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, atitudinea cu care joacă (n.r. Sefer) e diferită, e mult mai prezent în jocul echipei. Se apropie mai mult de poartă, ceea ce l-am rugat încă de anul trecut. I-am spus că un jucător de calitatea lui trebuie să fie mai aproape de poartă. Eu cred că a intrat şi şi-a făcut datoria. Sefer să nu uităm că e şi ‘under’„, a mai declarat Adi Mutu.

Tehnicianul giuleştenilor evită să se uite la clasament: „Momentan, nu asta este important. Luăm meci cu meci, rămânem concentraţi pentru că peste două zile jucăm iar„.

Rapid – Sepsi 1-2

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Sepsi a deschis scorul prin Rondon, în minutul 22, din penalti.

Pentru Rapid au marcat Sefer ’28 şi Ioniţă ’45+2.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Ciobotariu, Ispas – Aganovic, Rodriguez, Ştefănescu (Matei ’46) – Bărbuţ (Golofca ’68), Rondon (Tudorie ’68), I. Gheorghe (Achahbar ’72). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait (Crepulja ’61), Albu, Ioniţă (Papeau ’61) – Sefer (Pănoiu ’76), Dugandzic, V. Costache (Măţan ’61). Antrenor: Adrian Mutu.

Reclamă

Cartonaşe galbene: / Papeau ’73, Sefer ‘76

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Vladimir Urzică, Mihai Marius Marica – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Adrian Vornicu

Observator: Sorin Boca

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și