Închide meniul
Foto

Reacţie uluitoare după nunta lui George Simion: „Şi-a lăsat iubitul cu care era de doi ani! Mi-e milă!”

Publicat: 30 august 2022, 17:14 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 21:35

Reclamă
Reacţie uluitoare după nunta lui George Simion: „Şi-a lăsat iubitul cu care era de doi ani! Mi-e milă!”

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu

George Simion şi soţia lui,Ilinca Munteanu / Facebook George Simion

Reacţie uluitoare după nunta lui George Simion cu Ilinca. Cea care s-a scandalizat din cauza celor două tone de brânză oferite de Gigi Becali pentru nunta lui Simion a făcut o nouă afirmaţie uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şoşoacă a făcut mai multe afirmaţii provocatoare după ce George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu. Aceasta spune că tânăra a făcut o greşeală că a acceptat să devină soţia lui Simion. Mai mult, Şoşoacă susţine că o cunoaşte pe noua doamnă Simion şi spune că aceasta şi-a părăsit iubitul cu care avea o relaţie de 2 ani.

Reacţie uluitoare după nunta lui George Simion

Înainte să intre în politică, George Simion a fost o prezenţă obişnuită în peluzele de pe stadioane.

Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară.

Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Reclamă
Reclamă

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică.

Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu, scrie romaniatv.net.

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

Gigi Becali i-a oferit la nuntă numai puţin de două tone de brânză lui Simion. Gigi Becali a refuzat să meargă la nunta lui George Simion pentru că nu mai participă la petreceri. Totuşi, acesta s-a ţinut de promisiune şi i-a trimis cele două tone de brânză.

Reclamă

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali, pentru realitatea.net.

Câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion

S-a aflat câți oameni au participat, de fapt, la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Liderul AUR și partenera sa și-au unit destinele sâmbătă, iar la petrecerea câmpenească din comuna Măciuca (Vâlcea) a luat parte un număr uriaș de invitați. George Simion a adunat aproximativ 500.000 de euro în urma donațiilor făcute de participanții la nuntă.

Printre cei care au contribuit cu cadouri s-a numărat și Gigi Becali. Patronul FCSB a donat două tone de brânză de oaie, care au costat 20.000 de euro. De asemenea, latifundiarul din Pipera i-a recomandat lui Simion de unde să-și cumpere berbecuții care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Liviu Bosnea, cel care s-a ocupat de pregătirea meniului la petrecerea inedită din comuna Măciuca, a dezvăluit numărul uriaș de preparate servite invitaților. Bucătarul specializat în organizarea meniului din cadrul festivalurilor, a anunțat că, din calculele sale, la nunta lui George Simion au fost prezenți 12.000 de oameni. Inițial, înaintea nunții, se zvonea că vor participa 30.000 de persoane.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și