Închide meniul

Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali: ”5 milioane pentru jucători de play-out! E ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2022, 1:45 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 3:25

Reclamă
Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali: ”5 milioane pentru jucători de play-out! E ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar!”

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a avut o ironie supremă la adresa lui Gigi Becali, după Farul Constanța – FCSB 3-1. Fostul mare internațional s-a amuzat pe seama transferurilor făcute de patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe locul 13 în Liga 1 după 7 meciuri disputate. Chiar dacă s-au investit milioane de euro în transferuri, roș-albaștrii au încasat 12 goluri și au obținut o singură victorie.

Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali

Astfel, Gabi Balint l-a ”taxat” pe Gigi Becali la scurt timp după eșecul cu Farul lui Gică Hagi.

”Când plătești peste 5.000.000 de euro pe jucători de play-out și ai pretenții de play-off e ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar”, a scris Gabi Balint pe Facebook.

Andrea Compagno (26 ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani) sunt cele 10 transferuri realizate de FCSB în această vară.

Reclamă

În cazul lui Vadim Rață, Gigi Becali a renunțat deja la serviciile sale, după doar trei săptămâni.

Gigi Becali, anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1. Patronul roș-albaștrilor este ferm convins că echipa sa poate câștiga duelul de foc cu West Ham din Conference League.

După 7 meciuri disputate, FCSB este pe locul 13 în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a obținut o singură victorie, iar următorul meci este cel cu West Ham, de la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

”Am speranțe că o să câștigăm meciul. Nu va mai fi așa ceva. Ei vor juca. Vor să își etaleze talentul.  Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. 

Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa și de ce să jucăm noi?”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Nicolae Dică și-a ieșit din minți: ”Foarte slabi! Nu știu la ce echipă sunt!” 

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul Constanța – FCSB 3-1. Echipa roș-albastră ocupă locul 13 după 8 etape, iar antrenorul a făcut un anunț uluitor despre viitorul său.

”Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat? 

Am făcut o primă repriză slabă. În repriza a doua băgăm mingea în centru, primim golul 3. Facem niște greșeli… Nu îmi place să scot un evidență un jucător X sau Y. Toți pierdem. Analiza o facem în vestiar. Eu nu sunt antrenorul care să dea învățături. 

Până acum am schimbat jucătorii. Azi au jucat cei care au jucat în Europa. Doar Andrea Compagno a fost nou. Mă îngrijorează că primim două goluri în fiecare meci.

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Reclamă

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și