Închide meniul

Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali: ”5 milioane pentru jucători de play-out! E ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2022, 1:45 / Actualizat: 1 septembrie 2022, 3:25

Reclamă
Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali: ”5 milioane pentru jucători de play-out! E ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar!”

Elias Charalambous, ironizat de Gabi Balint după ce a fost numit antrenor la FCSB

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Gabi Balint a avut o ironie supremă la adresa lui Gigi Becali, după Farul Constanța – FCSB 3-1. Fostul mare internațional s-a amuzat pe seama transferurilor făcute de patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe locul 13 în Liga 1 după 7 meciuri disputate. Chiar dacă s-au investit milioane de euro în transferuri, roș-albaștrii au încasat 12 goluri și au obținut o singură victorie.

Gabi Balint, ironie supremă la adresa lui Gigi Becali

Astfel, Gabi Balint l-a ”taxat” pe Gigi Becali la scurt timp după eșecul cu Farul lui Gică Hagi.

”Când plătești peste 5.000.000 de euro pe jucători de play-out și ai pretenții de play-off e ca și cum ai mânca icre de crap și crezi că e caviar”, a scris Gabi Balint pe Facebook.

Andrea Compagno (26 ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani) sunt cele 10 transferuri realizate de FCSB în această vară.

Reclamă

În cazul lui Vadim Rață, Gigi Becali a renunțat deja la serviciile sale, după doar trei săptămâni.

Gigi Becali, anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor după Farul Constanța – FCSB 3-1. Patronul roș-albaștrilor este ferm convins că echipa sa poate câștiga duelul de foc cu West Ham din Conference League.

După 7 meciuri disputate, FCSB este pe locul 13 în Liga 1. Echipa lui Gigi Becali a obținut o singură victorie, iar următorul meci este cel cu West Ham, de la Londra.

Reclamă 4 / 0/3

”Am speranțe că o să câștigăm meciul. Nu va mai fi așa ceva. Ei vor juca. Vor să își etaleze talentul.  Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. 

Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa și de ce să jucăm noi?”, a răbufnit Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Nicolae Dică și-a ieșit din minți: ”Foarte slabi! Nu știu la ce echipă sunt!” 

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul Constanța – FCSB 3-1. Echipa roș-albastră ocupă locul 13 după 8 etape, iar antrenorul a făcut un anunț uluitor despre viitorul său.

”Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat? 

Am făcut o primă repriză slabă. În repriza a doua băgăm mingea în centru, primim golul 3. Facem niște greșeli… Nu îmi place să scot un evidență un jucător X sau Y. Toți pierdem. Analiza o facem în vestiar. Eu nu sunt antrenorul care să dea învățături. 

Până acum am schimbat jucătorii. Azi au jucat cei care au jucat în Europa. Doar Andrea Compagno a fost nou. Mă îngrijorează că primim două goluri în fiecare meci.

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Reclamă

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și