Închide meniul

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul – FCSB 3-1: ”Foarte slabi! Nu știu la ce echipă sunt!” + Anunț uluitor despre viitorul său: ”Dacă voi mai fi la echipă…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2022, 0:29

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul – FCSB 3-1: ”Foarte slabi! Nu știu la ce echipă sunt!” + Anunț uluitor despre viitorul său: ”Dacă voi mai fi la echipă…”

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul Constanța – FCSB 3-1. Echipa roș-albastră ocupă locul 13 după 8 etape, iar antrenorul a făcut un anunț uluitor despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încasat 12 goluri în 7 meciuri și are printre cele mai slabe apărări din Liga 1. Nicolae Dică are planuri mari și anunță ”revoluția” la echipă în scurt timp.

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul – FCSB 3-1

”Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat? 

Am făcut o primă repriză slabă. În repriza a doua băgăm mingea în centru, primim golul 3. Facem niște greșeli… Nu îmi place să scot un evidență un jucător X sau Y. Toți pierdem. Analiza o facem în vestiar. Eu nu sunt antrenorul care să dea învățături. 

Până acum am schimbat jucătorii. Azi au jucat cei care au jucat în Europa. Doar Andrea Compagno a fost nou. Mă îngrijorează că primim două goluri în fiecare meci.

Reclamă

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno, promisiune uriașă după debutul cu gol la FCSB

Andrea Compagno e convins că FCSB se va lupta la titlu în acest sezon, în ciuda startului dezastrous al roș-albaștrilor. Italianul a făcut un anunț războinic după înfrângerea cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB e doar pe locul 13 în Liga 1 după opt etape, dar Compagno nu și-a luat gândul de la trofeul de campion.

„Chiar dacă am marcat, preferam ca echipa mea să câștige. Din păcate nu a fost așa. Sunt sigur că această echipa se va ridica în clasament și o să lupte pentru titlu. M-am gândit că după golul de 2-1 o să revenim, dar din păcate cei de la Farul au închis meciul. Cum ai zis, am venit acum. 

FCSB e echipa cea mai mare din România. Nu sunt fericit dacă am dat gol și dacă echipa a pierdut. Eu vreau să fiu decisiv, să câștigăm. Nu citesc, nu mă uit la alții, eu fac ce spune antrenorul. Trebuie să dau 100% pe teren”, a spus Andrea Compagno, conform digisport.ro.  

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și