Închide meniul

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022. A bătut numărul 2 mondial şi şi-a amânat retragerea. „Sunt doar Serena”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 9:19

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022. A bătut numărul 2 mondial şi şi-a amânat retragerea. „Sunt doar Serena

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams, la US Open 2022 / Profimedia Images

Serena Williams a obţinut o victorie uriaşă la US Open 2022. Americanca a bătut-o pe ocupanta locului 2 WTA, Anett Kontaveit, 7-6, 2-6, 6-2 şi s-a calificat în turul 3 de la Flushing Meadows, ultimul turneu al carierei ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanca a învins-o pe favorita 2 după două ore şi 27 de minute, în urma celui mai bun meci făcut de ea în 2022. Pentru Serena, urmează duelul din runda a treia cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA.

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams rămâne una dintre cele mai iubite sportive din Statele Unite. Dovadă stă şi bucuria ieşită din comun a lui Tiger Woods, după ultimul punct al meciului Williams – Kontaveit. „A fost un privilegiu să o urmăresc pe cea mai bună”, a scris acesta pe Twitter.

În urma acestei partide de la Flushing Meadows, Serena Williams a devenit prima sportivă de cel puţin 40 de ani care învinge o jucătoare din Top 3 WTA. Când a fost întrebată dacă e surprinsă de nivelul atins, Williams a avut un răspuns genial.

Reclamă

„Ce? Sunt doar Serena, ştii. Sincer, după ce am pierdut setul 2, m-am gândit că următorul poate fi ultimul şi că trebuie să dau totul. Am dat tot ce am avut mai bun şi sunt entuziasmată, să fiu sinceră”, a spus Serena, la interviul acordat pe teren.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani. Ultimul turneu din cariera Serenei Williams este US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Serena a anunțat vestea în revista Vogue.

Reclamă 4 / 0/3

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și