Închide meniul

Ce i-a putut spune Gică Hagi lui Dragoş Nedelcu, după ce mijlocaşul s-a „rupt” în Farul – FCSB 3-1

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 15:00

Reclamă
Ce i-a putut spune Gică Hagi lui Dragoş Nedelcu, după ce mijlocaşul s-a „rupt în Farul – FCSB 3-1

Ce i-a putut spune Gică Hagi lui Dragoş Nedelcu

Dragoş Nedelcu, în duel cu Octavian Popescu / Hepta

Ce i-a putut spune Gică Hagi lui Dragoş Nedelcu, după ce mijlocaşul Farului s-a rupt în prima repriză a meciului cu FCSB a fost dezvăluit chiar de antrenorul dobrogenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauza partidei de la Ovidiu, jucătorul venit de la FCSB suferea din cauza accidentării suferite în prima repriză, care a dus la o ruptură. Hagi i-a transmis că-l duce la celebra Marijana Kovacevic, cea care l-a „reparat” în timp record şi pe Florinel Coman.

Ce i-a putut spune Gică Hagi lui Dragoş Nedelcu, după ce mijlocaşul Farului s-a rupt

„Nede, din păcate, cred are o ruptură. Nu e uşoară, vom vedea. Îl ducem şi noi în Iugoslavia (n.r. – Serbia), la Marijana (n.r. – Marijana Kovacevic). Asta i-am zis şi eu că era atât de trist la pauză. I-am spus „lasă că mergem la Marijana şi vom vedea”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Nedelcu s-a accidentat când s-a întins după o minge, la capătul unui corner. Câteva minute mai târziu, el a ieşit pe targă, fiind înlocuit de Artean (minutul 45).

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după ce Nedelcu l-a înfruntat

Accidentarea vine la puţin timp după un moment tensionat între Dragoş Nedelcu şi Gică Hagi. „Regele” şi-a ieşit din minţi la finalul partidei cu Voluntari (2-1). În momentul schimbării, Nedelcu a avut o atitudine nepotrivită.

Reclamă

Gică Hagi l-a scos din teren pe Nedelcu în minutul 68 şi l-a introdus în teren pe Constantin Grameni. Mijlocaşul a fost vizibil deranjat de decizia luată de Hagi. Mijlocaşul a dat mâna cu Hagi, care i-a cerut explicaţii pentru atitudinea sa. Imediat, Nedelcu a repetat, ostentativ, gestul de a da mâna cu antrenorul său. Hagi s-a enervat şi i-a transmis un mesaj ce a părut unul dur jucătorului său.

„E o formă de… Nu e frumos ce văd. E ca şi cum nu l-aş saluta niciodată pe Lucescu, e nerecunoştinţă totală. Dă mâna, dar parcă nu ar da-o. Nu se vede nici cel mai mic entuziasm, de a respecta mentorul şi mă opresc aici. Nu înţeleg de ce l-ai saluta aşa pe antrenorul tău, mai ales că ai jucat slab. Mai greşim cu toţii, dar omul ăsta te-a reprimit în echipă, încearcă să-ţi relanseze cariera. Nu e frumos!„, a comentat Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și