Închide meniul

Farul – FCSB 3-1. Victorie uriașă pentru Gică Hagi! „Regele” și-a dus echipa pe primul loc în Liga 1!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 23:45 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 18:37

Farul – FCSB 3-1. Victorie uriașă pentru Gică Hagi! „Regele și-a dus echipa pe primul loc în Liga 1!

Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, la finalul unui meci / Hepta

Farul – FCSB 3-1. Gică Hagi a obținut o victorie uriașă în fața lui Nicolae Dică! „Regele” și-a dus echipa pe primul loc în Liga 1. Roș-albaștrii au parte de un debut horror în noul campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Reclamă

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Farul – FCSB 3-1

Min 90: Final de meci! Farul – FCSB 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min 80: Farul a primit un penalty după o cădere a lui Grameni de lângă Radunovic, însă centralul a revenit asupra deciziei după verificarea VAR.

Min 76: GOOOL Farul! Dina Grameni a înscris după o centrare a lui Pitu. Mijlocașul a fost lăsat singur de fundașii FCSB-ului.

Min 70: GOOOL FCSB! Andrea Compagno a marcat primul gol pentru FCSB din centrarea lui Florinel Coman.

Min 61: David Miculescu a intrat în locul lui Radu Boboc.

Pauză! Marco Dulca a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Min 45+2: GOOOL Farul! Kevin Doukoure a înscris cu o lovitură de cap după o centrare perfectă pe poziție viitoare a lui Louis Munteanu.

Min 23: GOOOL Farul! Denis Alibec a înscris din penalty.

Reclamă

Min 21: Penalty pentru Farul! Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Min 12: Ocazie uriașă pentru Farul! Kevin Doukoure a rămas singur cu portarul lui FCSB, însă a fost blocat.

Min 8: Ocazie pentru Farul! Louis Munteanu a șutat tare de la distanță, dar Ștefan Târnovanu a intervenit bine.

Min 1: A început meciul.

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Doukoure, Nedelcu, Băluţă – Casap, Alibec, Louis Munteanu
FCSB: Târnovanu, Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Dulca – Cordea, Octavian Popescu, Coman – Compagno

Știrea inițială

FCSB se confruntă cu o situaţie dificilă în clasamentul Ligii 1. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 13, cu doar 7 puncte acumulate după şase meciuri disputate. Singura victorie a fost obţinută cu Chindia, scor 3-2. Roş-albaştrii au mai reuşit patru remize.

De cealaltă parte, Farul a început etapa pe primul loc, la egalitate cu Rapid. Trupa lui Gică Hagi are 15 puncte, după şapte etape jucate, fiind una dintre echipele neînvinse în actualul sezon. Constănţenii au obţinut victorii cu CFR Cluj, Voluntari, Mioveni şi FC U Craiova 1948, şi au remizat cu Chindia, Botoşani şi Hermannstadt.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au duelat de patru ori. FCSB s-a impus în 3 dueluri, în turul sezonului rgeular, cât şli în ambele meciuri din play-off. Singura victorie a Farului a fost obţinută în retur, pe Arena Naţională, scor 2-0.

Totodată, în ultimul meci direct, din aprilie anul acesta, Farul a suferit o umiliţă. FCSB, antrenată la momentul respectiv de Toni Petrea s-a impus cu scorul de 4-0, după hat-trick-ul marcat de Florin Tănase, şi golul lui Darius Olaru.

După meciul cu Farul, FCSB va debuta în grupele Conference League. Trupa lui Nicolae Dică va avea un meci „de foc” contra celor de la West Ham, pe London Stadium.

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB

Gică Hagi, reacţie savuroasă înainte de Farul Constanţa – FCSB. Hagi a spus că, deşi echipa sa este pe primul loc înaintea acestei etape, nu este favorită în partida cu FCSB. Hagi a transmis şi un mesaj de mobilizare pentru jucătorii săi.

„Avem trei meciuri cu trei echipe care au participat în Europa, cele mai bune din România. La Cluj am reușit să câștigăm, urmează meciurile cu FCSB și Craiova.

Jucăm acasă, trebuie să ne ridicăm nivelul, trebuie să uităm meciul de la Cluj. Întâlnim o echipă foarte bună, tehnică, care are ritm și intensitate. Va trebui un efort foarte mare, să facem ambele faze, defensiv și ofensiv. Acum trebuie să începem cu faza defensivă, să facem perfect jocul fără minge.

O victorie cu FCSB ne-ar aduce încredere și curaj în lupta noastră, de a crea o mentalitate de învingător. La probleme de lot, e doar Benzar, care continuă procesul de recuperare.

Mă faceți să râd! Niciodată nu pornește Farul cu prima șansă cu FCSB. Nu contează locul în clasament. Trebuie să avem mentalitatea potrivită, vedem unde ajungem.

FCSB luptă întotdeauna să câștige, să fie campioană. Trebuie să ne autodepășim ca să rămânem pe primul loc„, a spus Gică Hagi, înainte de Farul Constanţa – FCSB.

Recomandări
  • Farul – FCSB 3-1
  • Dezastru pentru echipa lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și