Închide meniul

Simona Halep, mesaj emoționant după retragerea Serenei Williams: „Puteți citi asta în ochii mei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 17:25

Simona Halep, mesaj emoționant după retragerea Serenei Williams: „Puteți citi asta în ochii mei!

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit de 12 ori de-a lungul timpului

Simona Halep şi Serena Williams / Profimedia Images

Simona Halep a transmis un mesaj emoționant pentru Serena Williams, după ce multipla campioană s-a retras definitiv din tenis, în urma eliminării de la US Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puteți citi în ochii mei respectul și admirația pentru această campioană excepțională. Mult succes pentru tot restul vieții tale, Serena!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep, mesaj emoționant după ce Serena Williams s-a retras din tenis

La aproape 41 de ani, Serena a jucat ultimul ei meci la US Open, în turul 3, unde a fost învinsă de Ajla Tomljanovic (5-7, 7-6, 6-1).

Serena Williams s-a retras definitiv din tenis

Chiar dacă își anunțase deja retragerea, momentul în care a trebuit să țină ultimul discurs ca jucătoare a făcut-o să plângă pe cea considerată de mulți cea mai bună jucătoare din istoria tenisului.

Reclamă

Clipele în care le-a mulțumit celor din familia ei i-au adus lacrimi de fericire Serenei. ”Vă mulțumesc foarte mult! Ați fost extraordinari azi. Am încercat, dar Ajla a jucat un pic mai bine. Îți mulțumesc tată, știu că te uiți. Îi mulțumesc mamei mele.

Le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine atâția ani, aceste decenii. Totul a început cu părinții mei, care merită totul și le sunt recunoascătoare. Nu aș fi fost Serena, dacă nu era Venus.

Îți mulțumesc, Venus! Este singurul motiv pentru care Serena Williams există. Le mulțumesc surorilor mele, familiei. A fost o călătorie plăcută. A fost o călătorie extraordinară din viața mea”, a spus Serena Williams.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câștigat Wimbledon 2019 în fața Serenei Williams

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit în carieră de 12 ori, scorul fiind 10-2 pentru jucătoarea din Statele Unite. Totuși, una din victoriile Simonei i-a adus cel mai tare moment al carierei.

În 2019, Halep o învingea pe Williams, cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, în numai 55 de minute. Acesta a fost meciul carierei pentru jucătoarea noastră, care obținea atunci al doilea turneu de Grand Slam. Chiar și așa, Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams.

Serena a colaborat 10 ani cu Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și