Închide meniul

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep! Anunțul făcut de Simo: ”Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2022, 9:31

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep! Anunțul făcut de Simo: ”Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă”

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament

Profimedia

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep! Românca recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile. Simo era cunoscută în circuit pentru reacțiile avute în timpul partidelor, atunci când interacționa cu cei din echipa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Patrick Mouratoglou mă ajută foarte mult în ceea ce privește tenisul, dar și în partea mentală. Avem o relație extraordinară, o conexiune perfectă. Simt că are încredere în mine și chiar crede că pot face lucruri mărețe în continuare. Și îmi transmite asta.

Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep!

Mă ajută să construiesc încrederea în jocul meu. Este o onoare că face parte din echipa mea. Mă ajută să joc din nou cel mai bun tenis al meu. Sunt mult mai calmă pe teren. Îmi controlez emoțiile mai ușor și mă simt bine pe teren. Sunt stabilă în timpul meciurilor”, a spus Simona Halep, citată de abc.es.

Faptul că Patrick Mouratoglou a schimbat-o pe Simona Halep se reflectă și în faptul că românca ajunsă la 30 de ani nu se gândește deloc la retragere, așa cum a făcut-o Ashleigh Barty, cea care a renunțat la tenis la 25 de ani, când era numărul unu mondial.

”A fost o surpriză pentru mine. Nu mă așteptam la așa ceva. E încă foarte tânără. Era numărul unu și continua să câștige totul. Dacă acea decizie a făcut-o să fie fericită, atunci e cea mai bună decizie. Cred că e foarte fericită acum. Eu nu mă retrag încă. Vreau să mai joc tenis. Iubesc asta. Este încă prioritatea mea. Și va fi până când corpul meu va spune `stop!`. Sunt sănătoasă acum, așa că vom vedea”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep – Paula Badosa, meci de foc în turul 2 de la Madrid

Partida de gală dintre Simona Halep și Paula Badosa (numărul 2 WTA) se va disputa în această seară, în jurul orei 20:00. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Simo e ajutată de experiență, fiind dublă campionă la Caja Magica, în timp ce iberica trece prin cea mai bună perioadă a carierei.

”Este o provocare. Joacă foarte bine și este numărul 2 mondial. Va fi o bătălie, dar voi da totul și vom vedea ce se va întâmpla. Am fost accidentată pentru mult timp și încă încerc să îmi refac încrederea în jocul meu. Joc bine, dar, la acest nivel, fiecare joc e greu. O voi lua ușor, fără obiective. Doar voi juca cel mai bun tenis al meu”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep e dublă campioană la Madrid

Madrid este unul din turneele preferate ale Simonei Halep. Ea s-a impus în două rânduri în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.

Reclamă 4 / 0/3

În 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea de Elise Mertens, după un meci maraton, încheiat cu scorul de 4-6, 7-5, 7-5. De altfel, Simona a şi participat la tragerea la sorţi din 2022.

Simona Halep, reacţie fermă după ce jucătorii ruşi şi bieloruşi au fost interzişi la Wimbledon

Simona Halep a avut o reacţie clară după ce jucătorii ruşi şi bieloruşi au fost interzişi la Wimbledon. Campioana noastră îi consideră nevinovaţi pe Daniil Medvedev şi ceilalţi sportivi care au de suferit.

„Nu vreau să vorbesc despre politică, pentru că în opinia mea este politică. Tenisul este un sport individual și, după părerea mea, sportivi nu au nicio vină. E o decizie grea. Sunt sigură că nu a fost o hotărâre ușor de luat.

Mă simt tristă pentru tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina și pentru toți oamenii care suferă. Sunt împotriva războiului și sper că se va încheia curând. Suntem aproape acolo. Nu este ușor pentru nimeni, dar tenisul e un sport individual.

Sportivii nu mai joacă sub steagul Rusiei, ceea ce cred că a fost o mișcare bună. În rest, este politică și vreau să stau departe de asta. Iubesc sportul”, a declarat Simona Halep, conform jurnalistului Ben Rothenberg.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și