Închide meniul

Xavi, la picioarele lui Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3: „Este un jucător fantastic”

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 8:32

Reclamă
Xavi, la picioarele lui Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3: „Este un jucător fantastic

Xavi, fascinat de evoluția unui jucător în Real Betis – Barcelona

Xavi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Xavi s-a arătat uluit de Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3. Managerul catalanilor a declarat că atacantul polonez s-a adaptat perfect în cadrul echipei blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a marcat din nou pentru Barcelona. Catalanii s-au impus la scor de neprezentare în faţa celor de la Sevilla, 3-0. Celelalte goluri ale partidei au fost marcate de Raphinha şi Eric Garcia.

Xavi, cuvinte de laudă pentru Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3

Xavi s-a declarat fericit după jocul perfect prestat de echipa sa, în deplasarea de la Sevilla. Catalanii nu au nicio înfrângere în actualul sezon. Totodată, Xavi l-a analizat pe Robert Lewandowski, şi a ajuns la concluzia că acesta este un jucător fantastic, care se pliază pe cerinţele sale de la Barcelona.

„Nu este vorba doar de golul marcat, este despre cum controlezi mingile, cum le decizi, aşa cum îţi gestionezi presiunea. Este un jucător fantastic, înţelege timpul. Ne ajută enorm, are calităţi de lider, îi ajută pe toţi. Este un câştigător, umil. Este o explozie să îl avem în echipă”, a declarat Xavi, citat de Marca, după partida cu Sevilla.

Totodată, Xavi a declarat că victoria de pe Ramon Sanchez Pizjuan a fost una de senzaţie, iar jucătorii pot petrece după meci. Antrenorul catalanilor a avut cuvinte de laudă ş pentru Marc ter Stegen, care a fost de neatins în partida cu Sevilla.

Reclamă

„Să păstrăm poarta curată este importnt de asemenea. Ne dă siguranţă. Marc este senzaţional. Astăzi am înscris multe goluri. Este important să fim efectivi. 1-0 a fost cheia. Sunt foarte multe lucruri pozitive. 0-3 pe Pizjuan…nu oricine câştigă aici”, a mai spus Xavi, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Robert Lewandowski, de neoprit! Ce record a egalat după golul marcat în Sevilla – Barcelona

Robert Lewandowski a marcat în meciul Sevilla – Barcelona și a ajuns la cifre impresionante după primele meciuri în tricoul blaugrana.

Robert Lewandowski a înscris după o pasă lungă primită de la Jules Kounde. Polonezul a preluat balonul pe piept și l-a învins pe Bono. A fost al cincilea gol al polonezului în La Liga, după cinci meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski a devenit doar al treilea jucător din istoria La Liga care ajunge la cel puțin cinci goluri în primele sale patru jocuri din campionatul Spaniei. Precedenții doi au fost Cristiano Ronaldo, în 2009, și Radamel Falcao, în 2011.

Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și