Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, de neoprit! Ce record a egalat după golul marcat în Sevilla – Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 23:26

Robert Lewandowski, de neoprit! Ce record a egalat după golul marcat în Sevilla – Barcelona

Robert Lewandowski e golgheterul Barcelonei

Robert Lewandowski, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

Robert Lewandowski a marcat în meciul Sevilla – Barcelona și a ajuns la cifre impresionante după primele meciuri în tricoul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a înscris după o pasă lungă primită de la Jules Kounde. Polonezul a preluat balonul pe piept și l-a învins pe Bono. A fost al cincilea gol al polonezului în La Liga, după cinci meciuri.

Robert Lewandowski a marcat în Sevilla – Barcelona

Lewandowski a devenit doar al treilea jucător din istoria La Liga care ajunge la cel puțin cinci goluri în primele sale patru jocuri din campionatul Spaniei. Precedenții doi au fost Cristiano Ronaldo, în 2009, și Radamel Falcao, în 2011.

VIDEO AICI CU GOLUL MARCAT DE ROBERT LEWANDOWSKI

Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

Reclamă

Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

Ce salariu are Lewandowski la Barcelona

Deși traversează momente extrem de dificile pe plan financiar, Barca și-a permis să îl aducă pe Robert Lewandowski în Catalonia. În același timp, conducătorii de pe Camp Nou vor scoate din conturi o sumă exorbitantă pentru a acoperi salariul lui „Lewa” în următoarele 4 sezoane.

Inițial, în presa internațională se vorbea despre un salariu de 9 milioane de euro/an pe care Lewandowski îl va primi la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit jurnalistului polonez Mateusz Borek, super-atacantul de 33 de ani va încasa însă o sumă mult mai mare în primele 3 sezoane petrecute pe Camp Nou. Lewandowski va câștiga anual 15 milioane de euro, urmând ca numai în ultimul an de contract să primească 7,5 milioane de euro.

Lewandowski și-a forțat plecarea de la Bayern

Președintele Joan Laporta știa că starul polonez poate fi o opțiune serioasă. Contractul lui Lewa cu Bayern expira în 2023, iar clubul bavarez a tot ezitat să inițieze noi negocieri, lucru care l-a enervat la culme pe Lewandowski.

Planul era simplu. Lewandowski trebuia să refuze orice ofertă de prelungire a contractului din partea lui Bayern. Ulterior, s-a trecut la faza a doua: polonezul și-a făcut publică intenția de a pleca de la campioana Germaniei. Au urmat săptămâni multe în care Robert Lewandowski a pus o presiune constantă pe conducerea lui Bayern, care nu a știut cum să reacționeze.

Șefii de pe Allianz Arena au replicat dur, ba chiar l-au „amenințat” pe Lewandowski că trebuie să-și ducă contractul la capăt. Jucătorul, din ce în ce mai supărat, a adoptat un comportament neprofesionist la primul antrenament, semnalând clar că nu își mai dorește să se afle la Munchen.

În tot acest timp, Xavi s-a aflat în contact direct cu Robert Lewandowski, explicându-i acestuia cât de important este rolul pe care îl va juca în noua echipă a Barcelonei.

Recomandări
  • Robert Lewandowski, de neoprit
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și