Închide meniul

Xavi, la picioarele lui Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3: „Este un jucător fantastic”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 8:32

Xavi, la picioarele lui Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3: „Este un jucător fantastic

Xavi, fascinat de evoluția unui jucător în Real Betis – Barcelona

Xavi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Xavi s-a arătat uluit de Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3. Managerul catalanilor a declarat că atacantul polonez s-a adaptat perfect în cadrul echipei blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a marcat din nou pentru Barcelona. Catalanii s-au impus la scor de neprezentare în faţa celor de la Sevilla, 3-0. Celelalte goluri ale partidei au fost marcate de Raphinha şi Eric Garcia.

Xavi, cuvinte de laudă pentru Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3

Xavi s-a declarat fericit după jocul perfect prestat de echipa sa, în deplasarea de la Sevilla. Catalanii nu au nicio înfrângere în actualul sezon. Totodată, Xavi l-a analizat pe Robert Lewandowski, şi a ajuns la concluzia că acesta este un jucător fantastic, care se pliază pe cerinţele sale de la Barcelona.

„Nu este vorba doar de golul marcat, este despre cum controlezi mingile, cum le decizi, aşa cum îţi gestionezi presiunea. Este un jucător fantastic, înţelege timpul. Ne ajută enorm, are calităţi de lider, îi ajută pe toţi. Este un câştigător, umil. Este o explozie să îl avem în echipă”, a declarat Xavi, citat de Marca, după partida cu Sevilla.

Totodată, Xavi a declarat că victoria de pe Ramon Sanchez Pizjuan a fost una de senzaţie, iar jucătorii pot petrece după meci. Antrenorul catalanilor a avut cuvinte de laudă ş pentru Marc ter Stegen, care a fost de neatins în partida cu Sevilla.

Reclamă

„Să păstrăm poarta curată este importnt de asemenea. Ne dă siguranţă. Marc este senzaţional. Astăzi am înscris multe goluri. Este important să fim efectivi. 1-0 a fost cheia. Sunt foarte multe lucruri pozitive. 0-3 pe Pizjuan…nu oricine câştigă aici”, a mai spus Xavi, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Robert Lewandowski, de neoprit! Ce record a egalat după golul marcat în Sevilla – Barcelona

Robert Lewandowski a marcat în meciul Sevilla – Barcelona și a ajuns la cifre impresionante după primele meciuri în tricoul blaugrana.

Robert Lewandowski a înscris după o pasă lungă primită de la Jules Kounde. Polonezul a preluat balonul pe piept și l-a învins pe Bono. A fost al cincilea gol al polonezului în La Liga, după cinci meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Lewandowski a devenit doar al treilea jucător din istoria La Liga care ajunge la cel puțin cinci goluri în primele sale patru jocuri din campionatul Spaniei. Precedenții doi au fost Cristiano Ronaldo, în 2009, și Radamel Falcao, în 2011.

Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și