Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt marii absenţi din lotul lui FCSB înaintea debutului în Conference League: „O pierdere mare!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 21:35

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit care sunt marii absenţi din lotul lui FCSB înaintea debutului în Conference League: „O pierdere mare!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt marii absenţi din lotul lui FCSB înaintea debutului în Conference League. Ovidiu Popescu şi Iulian Cristea sunt cei doi fotbalişti pe care managerul general ai vicecampioanei îi regretă chiar şi acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu va lipsi foarte mult de pe teren, după accidentarea gravă din meciul CS Mioveni – FCSB 1-1. Acesta a simțit dureri puternice la genunchiul stâng și a fost scos de pe teren.

De cealaltă parte, Iulian Cristea s-a accidentat la primul meci al naționalei din UEFA Nations League, contra Muntenegrului, scor 0-2.

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt marii absenţi din lotul lui FCSB

„Ovidiu Popescu e pierdere mare, e o pierdere foarte mare şi Cristea. Cristea a marcat patru goluri în sezonul trecut. E unul dintre fundaşii centrali marcatori în ultimii ani.

La noi, jucătorii noştri încă nu… S-a experimentat foarte mult, am jucat din trei în trei zile şi probabil este şi această o explicaţie pentru rezultatele noastre din campionat”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League. Roş-albaştrii vor debuta joi la Londra în grupele competiţiei. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 22:00.

Raul Rusescu a fost convins de prestaţiile din preliminarii ale elevilor lui Nicolae Dică şi crede că vicecampioana României poate produce surpriza.

”Mă bucur că avem 2 echipe în grupele unei competiţii europene. Îmi doresc ca amândouă să facă puncte şi îmi doresc că amândouă să meargă în primăvară. Sunt grupe frumoase, adversari buni, valoroşi. Stadioane frumoase.

Reclamă

(n.r. despre meciul FCSB – West Ham) Are şanse destul de mari pentru că în Europa au jucat bine. Au marcat şi cred că au şanse pentru că sunt convins că în Europa lucrurile vor evolua într-un mod pozitiv”, a declarat Raul Rusescu.

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA

Mihai Stoica a anunţat cine este singurul jucător care a fost scos de pe lista UEFA. Faţă de dubla cu Viking, singura modificare este introducerea lui Andrea Compagno. Cel care a fost sacrificat a fost Vadim Raţă.

Andrea Compagno este singura modificare pe lista UEFA a celor de la FCSB. Vadim Raţă a fost jucătorul sacrificat. De altfel, Becali a anunţat că nu îl mai vrea pe Raţă la echipă.

„S-a trimis. Intră Compagno şi intră Raţă. Voluntariul şi-l doreşte, dacă el este ok cu condiţiile pe care i se oferă, se poate întoarce. Nu am cea mai vagă idee pentru ce se va întâmpla.

Eu l-am sfătuit să plece. Ăsta e lotul, asta vrea patronul. Faţă de lista care a fost cu Viking, aceasta este singura schimbare„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și