Închide meniul

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League: „Au şanse destul de mari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 17:02

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League: „Au şanse destul de mari!

Raul Rusescu, în timpul unui meci

Raul Rusescu, în timpul unui meci / Hepta

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League. Roş-albaştrii vor debuta joi la Londra în grupele competiţiei. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu a fost convins de prestaţiile din preliminarii ale elevilor lui Nicolae Dică şi crede că vicecampioana României poate produce surpriza.

Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League

”Mă bucur că avem 2 echipe în grupele unei competiţii europene. Îmi doresc ca amândouă să facă puncte şi îmi doresc că amândouă să meargă în primăvară. Sunt grupe frumoase, adversari buni, valoroşi. Stadioane frumoase.

(n.r. despre meciul FCSB – West Ham) Are şanse destul de mari pentru că în Europa au jucat bine. Au marcat şi cred că au şanse pentru că sunt convins că în Europa lucrurile vor evolua într-un mod pozitiv”, a declarat Raul Rusescu.

David Moyes, antrenorul lui West Ham, cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB

David Moyes, antrenorul lui West Ham, a fost cu nervii la pământ înaintea meciului cu FCSB. West Ham a avut un gol anulat în prelungirile meciului cu Chelsea, pierdut de viitoarea adversară a echipei lui Dică.

Reclamă

West Ham a egalat în minutul 90 prin Cornet, dar reuşita a fost anulată după ce Mendy, portarul celor de la Chelsea, a acuzat o lovitură. Înaintea golului, Bowen l-a atins cu piciorul pe Mendy, iar arbitrul Andrew Madley a considerat că a fost fault în atac.

„A fost o decizie ridicolă, scandaloasă, luată de unul dintre cei mai buni arbitri. Este incredibil.

Mendy a simulat, și-a dat seama că nu mai poate ajunge la minge și a pretins că este accidentat, așa a făcut și la primul gol. Nu se poate ca arbitrul să nu-și dea seama!„, a spus David Moyes, după Chelsea – West Ham 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este West Ham, prima adversară a celor de la FCSB în grupele Conference League

Cel mai valoros jucător de la West Ham este englezul Declan Rice, căpitanul echipei, cotat la 80 de milioane de euro. Cehul Tomas Soucek e evaluat la 45 de milioane de euro, englezul Jarrod Bowen e cotat la 42 de milioane de euro. West Ham l-a transferat şi pe Lucas Paqueta de la PSG, pentru suma uriaşă de 60 de milioane de euro.

Antrenorul David Moyes, în vârstă de 59 de ani, o pregătește pe West Ham din decembrie 2019. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Sunderland, Real Sociedad, Manchester United, Everton și Preston.

West Ham a început slab actuala stagiune din Premier League, având trei înfrângeri din tot atâtea meciuri. Londonezii s-au mai întâlnit de două ori cu o echipă românească, pe Astra, în preliminariile Europa League, și au pierdut de fiecare dată.

Recomandări
  • Raul Rusescu mizează pe FCSB în duelul de foc cu West Ham din Conference League
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și