Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă: „Dă-mi 50% că ești șmecher! Unde ai văzut asta?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 23:11

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă: „Dă-mi 50% că ești șmecher! Unde ai văzut asta?

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă. Fundaşul a fost înlăturat de la echipă după doar 3 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 40.000 de euro după decizia luată. Fotbalistul nici măcar nu îşi găsise un apartament unde să se mute.

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă

”Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu că ești șmecher. Mi-ai făcut contractul un an sau doi, de ce să mă dai retur? Nu așa se face un transfer. Când se face un transfer trebuie să îți asumi ’Domnule, am semnat cu un jucător, trebuie să respect contractul!’.

Băiatul ăsta își caută apartament și îl trimiți înapoi. Unde ai văzut asta în Austria, în Germania, în Anglia, în Spania, după două săptămâni să îl trimiți înapoi? ’Îți dau 20.000 sau 40.000’, nu se poate, urât. ’Domnule, nu te mai vreau și iau decizia asta. Cât trebuie să îți dau? 50.000, 60.000, 100.000, cât ai tu salariul? Ia banii ăștia și du-te, nu vreau să te văd’.

Probabil i-a dat ceva la semnătură și i-a mai dat vreo două salarii și ce a zis băiatul, ’Am stat și eu două săptămâni, m-am pregătit cu băieții ăia de la FCSB. Am luat ceva la semnătură, am mai luat două-trei salarii și mă întorc’”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB. Fundaşul a părăsit sâmbătă campioana României şi s-a întors la FC Voluntari.

Vadim Raţă s-a despărţit de echipa lui Gigi Becali după doar trei apariții. Afacerea l-a costat pe patron nu mai puţin de 40.000 de euro.

”A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Acolo a greşit, când a spus ‘sunt deciziile lor’. Nu, nu sunt deciziile lor. Sunt deciziile lui. Normal că nu am… ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziiile, nu avem noi cum să îl convingem, dacă el vrea să ia o decizie, să nu o ia.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. A spus că nu o să mai joace niciodată, din punctul lui de vedere, a salvat nişte bani. Nu e primul jucător… Vukusic a păţit la fel. Vucur a jucat suficient, ne-a scos din Europa, nu trebuia să îmi aduci aminte. Gigi e un om imprevizibil. Deciziile pe care le ia…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și