Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă: „Dă-mi 50% că ești șmecher! Unde ai văzut asta?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 23:11

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă: „Dă-mi 50% că ești șmecher! Unde ai văzut asta?

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă. Fundaşul a fost înlăturat de la echipă după doar 3 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 40.000 de euro după decizia luată. Fotbalistul nici măcar nu îşi găsise un apartament unde să se mute.

Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali, după ce l-a dat afară de la FCSB pe Vadim Raţă

”Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu că ești șmecher. Mi-ai făcut contractul un an sau doi, de ce să mă dai retur? Nu așa se face un transfer. Când se face un transfer trebuie să îți asumi ’Domnule, am semnat cu un jucător, trebuie să respect contractul!’.

Băiatul ăsta își caută apartament și îl trimiți înapoi. Unde ai văzut asta în Austria, în Germania, în Anglia, în Spania, după două săptămâni să îl trimiți înapoi? ’Îți dau 20.000 sau 40.000’, nu se poate, urât. ’Domnule, nu te mai vreau și iau decizia asta. Cât trebuie să îți dau? 50.000, 60.000, 100.000, cât ai tu salariul? Ia banii ăștia și du-te, nu vreau să te văd’.

Probabil i-a dat ceva la semnătură și i-a mai dat vreo două salarii și ce a zis băiatul, ’Am stat și eu două săptămâni, m-am pregătit cu băieții ăia de la FCSB. Am luat ceva la semnătură, am mai luat două-trei salarii și mă întorc’”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB. Fundaşul a părăsit sâmbătă campioana României şi s-a întors la FC Voluntari.

Vadim Raţă s-a despărţit de echipa lui Gigi Becali după doar trei apariții. Afacerea l-a costat pe patron nu mai puţin de 40.000 de euro.

”A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Acolo a greşit, când a spus ‘sunt deciziile lor’. Nu, nu sunt deciziile lor. Sunt deciziile lui. Normal că nu am… ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziiile, nu avem noi cum să îl convingem, dacă el vrea să ia o decizie, să nu o ia.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. A spus că nu o să mai joace niciodată, din punctul lui de vedere, a salvat nişte bani. Nu e primul jucător… Vukusic a păţit la fel. Vucur a jucat suficient, ne-a scos din Europa, nu trebuia să îmi aduci aminte. Gigi e un om imprevizibil. Deciziile pe care le ia…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu l-a pus la zid pe Gigi Becali
  • Patronul FCSB după ce l-a dat afară de la echipă pe Vadim Raţă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și