Închide meniul

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB: „Gigi Becali e un om imprevizibil!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 22:24

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB: „Gigi Becali e un om imprevizibil!

Vadim Rață vrea să o „pedepsească” pe FCSB

Vadim Rață, într-unul dintre puținele meciuri pentru FCSB / Hepta

  • Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB
  • Anunţul făcut de managerul general al vicecampioanei

 

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB. Fundaşul a părăsit sâmbătă campioana României şi s-a întors la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Raţă s-a despărţit de echipa lui Gigi Becali după doar trei apariții. Afacerea l-a costat pe patron nu mai puţin de 40.000 de euro.

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Vadim Raţă a fost dat afară de la FCSB

”A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Acolo a greşit, când a spus ‘sunt deciziile lor’. Nu, nu sunt deciziile lor. Sunt deciziile lui. Normal că nu am… ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziiile, nu avem noi cum să îl convingem, dacă el vrea să ia o decizie, să nu o ia.

Reclamă

Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. A spus că nu o să mai joace niciodată, din punctul lui de vedere, a salvat nişte bani. Nu e primul jucător… Vukusic a păţit la fel. Vucur a jucat suficient, ne-a scos din Europa, nu trebuia să îmi aduci aminte. Gigi e un om imprevizibil. Deciziile pe care le ia…”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari: „M-a bătut?!”

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

Reclamă

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

„Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul imobiliar nici nu a putut să-mi găsească un apartament aproape de Berceni în alea două săptămâni cât am stat acolo. Am aflat totul din presa, abia a doua zi au vorbit și cu mine. N-am înțeles nimic, m-a băgat sub atacant și în bandă, nu pe poziția mea. Am luat niște bani de la ei, am venit să joc fotbal, eu sunt un om fericit. Fanii de acolo sunt minunați. N-am niciun mesaj pentru oamenii de acolo, e treaba lor, le urez succes băieților”, a spus Vadim Rață, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu