Închide meniul

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Cum a reacţionat miliardarul român

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2022, 13:30

Reclamă
Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Cum a reacţionat miliardarul român

Marea iubire a lui Ion Ţiriac este în culmea fericirii

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Magnatul a fost surprins în timpul unui interviu de cerinţa unei femei celebre, Barbara Schett. Analistul de la Eurosport i-a cerut miliardarului român să-şi dea jos ochelarii, pentru a putea avea contact vizual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac ne-a obişnuit cu apariţiile la interviuri purtând ochelari de soare. Barbara e conştientă că nu trebuie să îi fie frică de numele mari, aşa că l-a rugat pe magnatul român să renunţe la ochelari, pentru a-l putea privi direct în ochi.

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac!

„Am vorbit cu Ion Ţiriac la Wimbledon. Nu şi-a scos ochelarii în timpul interviului. Nu i-am putut vedea ochii. Cred că asta este foarte rău. Şi l-a rugat cu zâmbetul pe buze să îi dea jos. Lucru pe care l-a şi făcut.

Contactul vizual e foarte important. La fiecare interviu şi atunci când ciocneşti un pahar”, a povestit Schett, citată de tennisnet.ro.

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Ion Ţiriac a dezvăluit care sunt „singurele plăceri” pe care le mai are după ce a împlinit 83 de ani. Fostul mare jucător de tenis a investit o avere pentru locul în care se relaxează între două și trei săptămâni, în încercarea de a uita de afaceri.

Reclamă

Miliardarul român a avut o perioadă agitată, în care a vândut turneul de la Madrid, dar și mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat sume mari de bani.

„Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1. Echipele de start 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) Vezi toate știrile
Citește și