Închide meniul

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Cum a reacţionat miliardarul român

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2022, 13:30

Reclamă
Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Cum a reacţionat miliardarul român

Marea iubire a lui Ion Ţiriac este în culmea fericirii

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac! Magnatul a fost surprins în timpul unui interviu de cerinţa unei femei celebre, Barbara Schett. Analistul de la Eurosport i-a cerut miliardarului român să-şi dea jos ochelarii, pentru a putea avea contact vizual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac ne-a obişnuit cu apariţiile la interviuri purtând ochelari de soare. Barbara e conştientă că nu trebuie să îi fie frică de numele mari, aşa că l-a rugat pe magnatul român să renunţe la ochelari, pentru a-l putea privi direct în ochi.

Ce i-a putut cere o femeie celebră lui Ion Ţiriac!

„Am vorbit cu Ion Ţiriac la Wimbledon. Nu şi-a scos ochelarii în timpul interviului. Nu i-am putut vedea ochii. Cred că asta este foarte rău. Şi l-a rugat cu zâmbetul pe buze să îi dea jos. Lucru pe care l-a şi făcut.

Contactul vizual e foarte important. La fiecare interviu şi atunci când ciocneşti un pahar”, a povestit Schett, citată de tennisnet.ro.

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Ion Ţiriac a dezvăluit care sunt „singurele plăceri” pe care le mai are după ce a împlinit 83 de ani. Fostul mare jucător de tenis a investit o avere pentru locul în care se relaxează între două și trei săptămâni, în încercarea de a uita de afaceri.

Reclamă

Miliardarul român a avut o perioadă agitată, în care a vândut turneul de la Madrid, dar și mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat sume mari de bani.

„Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Resortul lui Țiriac ar avea două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. De acolo se organizează safari-uri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și