Închide meniul

Veşti rele pentru Dan Petrescu. Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League. Fundaşul va rata şi meciurile naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 15:27

Reclamă
Veşti rele pentru Dan Petrescu. Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League. Fundaşul va rata şi meciurile naţionalei

Cristi Manea a lansat acuzaţii dure după Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia

Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League, precum şi meciurile naţionalei din Liga Naţiunilor, ce vor avea loc în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se pregăteşte de debutul în grupele Conference League. În prima etapă, trupa lui Dan Petrescu este favorită în partida cu Balkani. Clujenii au beneficiat de mai mult timp pentru a pregăti meciul, după ce derby-ul cu FCSB programat duminică a fost anulat.

Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în Conference League

Cristi Manea s-a accidentat serios, în timpul antrenamentelor de dinaintea partidei cu Balkani, anunţă Fanatik. Fundaşul era convocat de Edi Iordănescu pentru ultimele două partide din grupa de Liga Naţiunilor, însă le va rata şi pe acestea.

Cristi Manea va rata, totodată, primele două meciuri ale clujenilor din Conference League, cu Balkani şi Sivasspor, precum şi următoarele două etap din Liga 1, cu Universitatea Craiova şi FC Argeş, anunţă sursa citată mai sus.

Fundaşul dreapta al echipei campioane a avut ghinion şi în ultima partidă de campionat. La meciul dintre CFR Cluj şi Voluntari, Manea a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 20, după o ciocnire horror cu Naser Aliji, în urma căreia jucătorul arădenilor a fost desfigurat.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Manea este unul dintre jucătorii de bază ai lui Dan Petrescz la CFR Cluj. Fundaşul a bifat nouă prezenţe în acest sezon, jucând cel mai mult în meciurile din preliminariile competiţiilor europene.

Balkani – CFR Cluj, partida din prima rundă a grupelor Conference League, va fi joi, de la ora 19:45, în format live text pe as.ro.

Imagine horror cu Cristi Manea, după accidentarea teribilă din CFR Cluj – FC Voluntari

Cristi Manea a trecut prin clipe grele după accidentarea teribilă în meciul CFR Cluj – FC Voluntari, scor 4-0, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost făcut K.O. de Naser Aliji, în minutul 7.

Reclamă

Internaţionalul român a primit îngrijiri medicale şi a refuzat să fie schimbat. A fost înlocuit în minutul 21, cu Braun, şi a ajuns direct în ambulanţă. Aliji a continuat pe teren, dar a fost eliminat în prelungirile primei reprize.

A apărut şi o imagine horror cu Cristi Manea, în timp ce primea îngrijiri medicale în ambulanţă. Jucătorul campioanei apare desfigurat!

Iubita fundaşului de la CFR Cluj a venit cu lămuriri, pe reţelele sociale. Manea a avut o reacţie incredibilă chiar din ambulanţă.

„Ca să înţelegeţi cum este Cristi. Când am ajuns la spital, el era în ambulanţă şi mie îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat.

În întreb cum se simte şi el zie: ‘Mă simt bine, dar sunt supărat tare că m-au scos… eu voiam să joc‘”, a postat Irina Deaconescu pe contul ei de Instagram.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și