Închide meniul

Veşti rele pentru Dan Petrescu. Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League. Fundaşul va rata şi meciurile naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 15:27

Veşti rele pentru Dan Petrescu. Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League. Fundaşul va rata şi meciurile naţionalei

Cristi Manea a lansat acuzaţii dure după Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia

  • Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League
  • Fundaşul va rata şi meciurile echipei naţionale

Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în grupele Conference League, precum şi meciurile naţionalei din Liga Naţiunilor, ce vor avea loc în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se pregăteşte de debutul în grupele Conference League. În prima etapă, trupa lui Dan Petrescu este favorită în partida cu Balkani. Clujenii au beneficiat de mai mult timp pentru a pregăti meciul, după ce derby-ul cu FCSB programat duminică a fost anulat.

Cristi Manea s-a accidentat şi ratează debutul lui CFR Cluj în Conference League

Cristi Manea s-a accidentat serios, în timpul antrenamentelor de dinaintea partidei cu Balkani, anunţă Fanatik. Fundaşul era convocat de Edi Iordănescu pentru ultimele două partide din grupa de Liga Naţiunilor, însă le va rata şi pe acestea.

Reclamă

Cristi Manea va rata, totodată, primele două meciuri ale clujenilor din Conference League, cu Balkani şi Sivasspor, precum şi următoarele două etap din Liga 1, cu Universitatea Craiova şi FC Argeş, anunţă sursa citată mai sus.

Fundaşul dreapta al echipei campioane a avut ghinion şi în ultima partidă de campionat. La meciul dintre CFR Cluj şi Voluntari, Manea a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 20, după o ciocnire horror cu Naser Aliji, în urma căreia jucătorul arădenilor a fost desfigurat.

Reclamă

Cristi Manea este unul dintre jucătorii de bază ai lui Dan Petrescz la CFR Cluj. Fundaşul a bifat nouă prezenţe în acest sezon, jucând cel mai mult în meciurile din preliminariile competiţiilor europene.

Balkani – CFR Cluj, partida din prima rundă a grupelor Conference League, va fi joi, de la ora 19:45, în format live text pe as.ro.

Imagine horror cu Cristi Manea, după accidentarea teribilă din CFR Cluj – FC Voluntari

Cristi Manea a trecut prin clipe grele după accidentarea teribilă în meciul CFR Cluj – FC Voluntari, scor 4-0, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost făcut K.O. de Naser Aliji, în minutul 7.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român a primit îngrijiri medicale şi a refuzat să fie schimbat. A fost înlocuit în minutul 21, cu Braun, şi a ajuns direct în ambulanţă. Aliji a continuat pe teren, dar a fost eliminat în prelungirile primei reprize.

A apărut şi o imagine horror cu Cristi Manea, în timp ce primea îngrijiri medicale în ambulanţă. Jucătorul campioanei apare desfigurat!

Iubita fundaşului de la CFR Cluj a venit cu lămuriri, pe reţelele sociale. Manea a avut o reacţie incredibilă chiar din ambulanţă.

„Ca să înţelegeţi cum este Cristi. Când am ajuns la spital, el era în ambulanţă şi mie îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat.

În întreb cum se simte şi el zie: ‘Mă simt bine, dar sunt supărat tare că m-au scos… eu voiam să joc‘”, a postat Irina Deaconescu pe contul ei de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”