Închide meniul
Foto

Imagine horror cu Cristi Manea, după accidentarea teribilă din CFR Cluj – FC Voluntari. Iubita lui: „Îmi tremura tot corpul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 12:34 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 19:13

Cristi Manea

Imagine horror cu Cristi Manea, după accidentarea teribilă din CFR Cluj - FC Voluntari

Cristi Manea, accidentare horror / Colaj Instagram

  • Cristi Manea, accidentare horror
  • CFR Cluj – FC Voluntari 4-0

Cristi Manea a trecut prin clipe grele după accidentarea teribilă în meciul CFR Cluj – FC Voluntari, scor 4-0, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta de 25 de ani a fost făcut K.O. de Naser Aliji, în minutul 7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a primit îngrijiri medicale şi a refuzat să fie schimbat. A fost înlocuit în minutul 21, cu Braun, şi a ajuns direct în ambulanţă. Aliji a continuat pe teren, dar a fost eliminat în prelungirile primei reprize.

Imagine horror cu Cristi Manea după accidentarea teribilă din CFR Cluj – FC Voluntari

A apărut şi o imagine horror cu Cristi Manea, în timp ce primea îngrijiri medicale în ambulanţă. Jucătorul campioanei apare desfigurat!

Reclamă
Cristi Manea
Cristi Manea

Iubita fundaşului de la CFR Cluj a venit cu lămuriri, pe reţelele sociale. Manea a avut o reacţie incredibilă chiar din ambulanţă.

Ca să înţelegeţi cum este Cristi. Când am ajuns la spital, el era în ambulanţă şi mie îmi tremura tot corpul când l-am văzut tot bandajat.

Reclamă

În întreb cum se simte şi el zie: ‘Mă simt bine, dar sunt supărat tare că m-au scos… eu voiam să joc‘”, a postat Irina Deaconescu pe contul ei de Instagram.

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu este iubita lui Cristi Manea

A postat şi primele imagini cu Cristi Manea după ce a avut parte de îngrijiri medicale. Fotbalistul antrenat de Dan Petrescu a fost bandajat.

CFR Cluj – Voluntari 4-0. Campioana României a făcut spectacol total

CFR Cluj – Voluntari, partida din etapa a opta din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la scor a ardelenilor, scor 4-0. Claudiu Petrila, Jefte, Mistrati și Emmanuel Yeboah au marcat golurile campioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, prin Petrila, din lovitură liberă. În minutele de prelungiri ale primei reprize, Aliji a fost eliminat cu roşu direct pentru o lovitură aplicată lui Deac.

Jefte Betancor a majorat scorul în minutul 53. Mistrati (min. 80) şi Yeboah (min. 88) au completat scorul de pe tabelă.

CFR CLUJ: Scuffet – Manea (Braun 21’), Yuri, Burcă, Camora – Boateng (Muhar 71’), Cvek – Deac, Jefte Betancor (Mistrati 71’), Petrila (Birligea 72’) – Yeboah. ANTRENOR: Dan Petrescu

FC VOLUNTARI: M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaş – Cr. Costin (Merloi 72’), Răduţ, Droppa (Fulop 63’), Aliji – D. Florea (A. Vlad 46’), Nemec (Helder Tavares 64’), M. Lopes (N. Popescu 64’). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Camora 28, Yuri 60 / Matricardi 13, Meleke 31

Cartonaş roşu: Aliji (FC Voluntari) 45+3

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Daniel Mitruţi, Adrian Popescu – Lucian Rusandu

Reclamă

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională
Echipa naţională • 24 mart., 11:32
Viorel Moldovan a sesizat o „mare problemă” la echipa națională: „Când văd câte prostii face copilul ăsta…”