Închide meniul
Foto

Prima reacție a lui Toni Iuruc despre anunțul divorțului de Simona Halep. Ce spune soțul lui „Simo”

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 16:21

Reclamă
Prima reacție a lui Toni Iuruc despre anunțul divorțului de Simona Halep. Ce spune soțul lui „Simo”

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc / Instagram

Toni Iuruc a oferit prima reacție după ce în spațiul public a apărut informația că ar fi ajuns la divorț cu Simona Halep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a spus Toni Iuruc, conform fanatik.ro.

Toni Iuruc, prima reacție după anunțul de divorț cu Simona Halep

Conform prosport.ro, Simona Halep și Toni Iuruc vor parafa joi actele de despărţire. Aceştia nu vor avea nimic de împărţit, lucru pe care l-au stabilit încă dinaintea cununiei civile.

Sursa citată anunţă că motivul principal ar fi pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021. Au sărbătorit în Constanţa, iar printre sutele de invitaţi au fost Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Năstase.

Reclamă

„Simo” şi deja fostul ei soţ au venit la restaurant într-o maşină de 250.000 de euro şi au atras atenţia prin ţinuta aleasă. Halep a radiat de fericire încă din momentul în care şi-a făcut apariţia la nunta de poveste.

Simona Halep și Toni Iuruc se pregăteau de nuntă

Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

 Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc pentru sursa citată anterior, în urmă cu două luni.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și