Închide meniul

Simona Halep a dat “din casă”! Campioana noastră a dezvăluit de ce relația cu Toni Iuruc este perfectă. Ce a spus despre copii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2022, 12:50

Simona Halep a dat “din casă”! Campioana noastră a dezvăluit de ce relația cu Toni Iuruc este perfectă. Ce a spus despre copii

Simona Halep încă nu se gândește la copii

Profimedia

Simona Halep (30 de ani) a dezvăluit mai multe detalii din viața personală. Campioana noastră a vorbit despre relația cu soțul ei, Toni Iuruc (42 de ani), și despre copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021. Jucătoarea de 30 de ani, care recent s-a gândit la retragere, spune că se potrivește perfect cu soțul său, iar diferența de vârstă joacă un rol foarte important în relația lor.

Simona Halep a dezvăluit cum se înțelege cu soțul său, Toni Iuruc: “Ne potrivim perfect”

Întrebată despre copii, jucătoarea din Constanța a recunoscut că se gândește la acele momente minunate din viața oricărui om, dar încă nu este pregătită să renunțe la cariera sa.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. 

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

Reclamă

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat o avere din tenis. A încasat aproape 38 de milioane de dolari.

Simona Halep, a doua favorită la Madrid

Simona Halep e a doua favorită a turneului de la Madrid. Conform caselor de pariuri, doar Paula Badosa are şanse mai mari la adjudecarea trofeului. Cele două se pot întâlni chiar în runda a doua a competiţiei de la Caja Magica.

Simona are o cotă de 7.50 pentru a deveni pentru a treia oară campioană la Madrid, iar Badosa are cotă 7. Naomi Osaka (9), Maria Sakkari (9), Garbine Muguruza (10) şi Aryna Sabalenka (12) sunt şi ele printre favorite. Sorana Cîrstea are o cotă uriaşă – 200.

Simona Halep se simte ca acasă la Madrid, acolo unde s-a impus în 2016 şi 2017, după finale cu Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic. Simo a mai pierdut şi de două ori în ultimul act, în 2014, cu Maria Sharapova, şi în 2019, cu Kiki Bertens.

În 2021, Simona Halep a fost învinsă încă din faza optimilor, de Elise Mertens, cu 4-6, 7-5, 7-5. Ea trecuse în primele două tururi de Sorribes Tormo şi Zheng.

Reclamă
Recomandări
  • Ce a spus Simona Halep despre relația cu soțul său, Toni Iuruc
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și