Închide meniul

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Nu e nicio fază controversată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 10:58

Reclamă
Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Nu e nicio fază controversată

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac

Adrian Porumboiu / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ca şi Ion Crăciunescu, Porumboiu a spus că este penalty clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB

Adrian Porumboiu a spus că nu există dubii în privinţa corectitudinii acordării penalty-ului pentru West Ham.

Când ești egalat după o fază ca aia, apar frustrările. Nu te poți plasa decât în limitele regulilor jocului. Trebuie să le reamintim că e o dispută între un atacant și un portar. Cine lovește mingea? Atacantul! Portarul nu atinge mingea. Nu e nicio fază controversată. Portarul sare asupra unui adversar și se sancționează cu 11 metri.

Nu e o fază complicată. Portarul vrea să joace mingea, dar nu reușește. A ieșit să o boxeze, asta trebuia să facă, nu să prindă balonul. Dacă întindea un brat și lovea mingea, nu era 11 metri.

Reclamă

Are prim-planul, dar nu a boxat, a vrut să prindă. Probabil pentru că atacantul nu avea talie, l-a făcut să creadă că prinde mingea cu ambele mâini. Dacă atingea el primul, nu mai era penalty„, a explicat Porumboiu la sport.ro.

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ce a declarat Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru român i-a dat dreptate „centralului” partidei. Crăciunescu e de părere că francezul Benoit Bastien nu a greşit pe stadionul din Londra şi că Târnovanu a faultat.

Portarul nu joacă mingea. Dacă nu joacă mingea şi adversarul joacă mingea şi îl loveşte, atunci înseamnă că a fost penalty! Este o dispută pentru minge între doi oameni. Unul joacă mingea şi nu face nimic, joacă mingea, şi cel de-al doilea nu o joacă şi ajunge în contact cu cel care face mingea. E clar„, a declarat Ilie Crăciunescu la PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:30 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani Vezi toate știrile
Citește și