Închide meniul

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Nu e nicio fază controversată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 10:58

Reclamă
Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB: „Nu e nicio fază controversată

Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac

Adrian Porumboiu / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ca şi Ion Crăciunescu, Porumboiu a spus că este penalty clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Adrian Porumboiu, verdict despre penalty-ul primit de West Ham cu FCSB

Adrian Porumboiu a spus că nu există dubii în privinţa corectitudinii acordării penalty-ului pentru West Ham.

Când ești egalat după o fază ca aia, apar frustrările. Nu te poți plasa decât în limitele regulilor jocului. Trebuie să le reamintim că e o dispută între un atacant și un portar. Cine lovește mingea? Atacantul! Portarul nu atinge mingea. Nu e nicio fază controversată. Portarul sare asupra unui adversar și se sancționează cu 11 metri.

Nu e o fază complicată. Portarul vrea să joace mingea, dar nu reușește. A ieșit să o boxeze, asta trebuia să facă, nu să prindă balonul. Dacă întindea un brat și lovea mingea, nu era 11 metri.

Reclamă

Are prim-planul, dar nu a boxat, a vrut să prindă. Probabil pentru că atacantul nu avea talie, l-a făcut să creadă că prinde mingea cu ambele mâini. Dacă atingea el primul, nu mai era penalty„, a explicat Porumboiu la sport.ro.

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ce a declarat Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru român i-a dat dreptate „centralului” partidei. Crăciunescu e de părere că francezul Benoit Bastien nu a greşit pe stadionul din Londra şi că Târnovanu a faultat.

Portarul nu joacă mingea. Dacă nu joacă mingea şi adversarul joacă mingea şi îl loveşte, atunci înseamnă că a fost penalty! Este o dispută pentru minge între doi oameni. Unul joacă mingea şi nu face nimic, joacă mingea, şi cel de-al doilea nu o joacă şi ajunge în contact cu cel care face mingea. E clar„, a declarat Ilie Crăciunescu la PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și