Închide meniul

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham: „Marco van Basten sau cum îl cheamă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 12:45

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham: „Marco van Basten sau cum îl cheamă!

Gigi Becali l-a ironizat pe Marco dulca, dup[ West Ham - FCSB 3-1

Gigi Becali, criticat după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă de la FCSB / Hepta

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham. Becali l-a ironizat pe Marco Dulca. Patronul FCSB l-a „botezat” pe mijlocaşul adus în acest an de Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a criticat schimbările făcute de Nicolae Dică. În locul lui Olaru, Dică l-a introdus pe Tavi Popescu. Becali ar fi vrut să îl bage pe Marco Dulca, jucătoru adus de la Chindia.

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham

Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. – Marco Dulca)”, a spus Becali la digisport.ro.

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”. Ba mai mult, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

„E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Reclamă

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Penalty controversat în West Ham – FCSB

Repriza secundă din West Ham – FCSB a avut un penalty controversat. Ştefan Târnovanu s-a ales cu cartonaşul galben, după ce s-a ciocnit cu Maxwel Cornet.

FCSB a condus pe tabelă până în minutul 68. Andrei Cordea a deschis scorul, dar englezii au egalat prin Jarrod Bowen.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de „zidul” roş-albaştrilor.

„Am primit un penalty după ce Cornet a fost faultat în careu”, au notat „ciocănarii”.

West Ham – FCSB 3-1

FCSB a pierdut în faţa celor de la West Ham, scor 1-3, în partida de debut din grupele Conference League.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și