Închide meniul

West Ham – FCSB 3-1. Nicolae Dică a sperat o repriză la debutul în Conference League. Andrei Cordea, gol superb la Londra! „Ciocănarii” au întors scorul în 7 minute

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 23:55

West Ham – FCSB 3-1. Nicolae Dică a sperat o repriză la debutul în Conference League. Andrei Cordea, gol superb la Londra! „Ciocănarii au întors scorul în 7 minute

West Ham - FCSB 3-1

West Ham - FCSB 3-1 / Profimedia

  • West Ham – FCSB LIVE TEXT pe as.ro (22:00)
  • 10.000 de români, aşteptaţi pe London Stadium

FCSB a pierdut în faţa celor de la West Ham, scor 3-1, în partida de debut din grupele Conference League. Meciul a fost în format live text, pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus până în minutul 68, după golul marcat de Andrei Cordea. Ulterior, englezii au preluat conducerea după două goluri marcate în doar şapte minute, de Jarrod Bowen şi Emerson, Michail Antonio marcând şi el pe final.

West Ham – FCSB 3 – 1

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Reclamă

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă

Min. 90: Gol West Ham! Englezii marchează din nou, prin Michail Antonio.

Min. 87: Schimbarea la FCSB. Joyskim Dawa este înlocuit de Denis Haruţ

Min. 78: Dublă ocazie pentru West Ham. Ştefan Târnovanu are două intervenţii formidabile în faţa englezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Gol West Ham! Emerson întoarce rezultatul la Londra.

Min. 72: Două schimbări efectuate de Nicolae Dică. David Miculescu şi Octavian Popescu intră în locul lui Andrea Compagno şi Florinel Coman.

Min. 68: GOL West Ham! Jarrod Bowen transformă penalty-ul comis de portarul FCSB-ului şi englezii restabilesc egalitate.

Min. 66. Ştefan Târnovanu comite penalty, după o ciocnire în careu cu Cornet!

Min. 61: Cartonaş galben pentru FCSB. Joyskim Dawa este sancţionat pentru faultul comis, la un contraatac al celor de la West Ham

Min. 46: Începe repriza secundă pe London Stadium.

Min. 45: Trei schimbări efectuate de West Ham la pauză. Au ieşit Manuel Lanzini, Said Benrahma şi Gianluca Scamacca. În locul lor au intrat Lucas Paqueta, Jarrod Bowen şi Michail Antonio.

Reclamă

Min. 45: Pauză la Londra. FCSB se află în avantaj pe London Stadium, după golul marcat de Andrei Cordea.

Min. 34. GOOOL FCSB! Andrei Cordea deschide scorul, după pasa excelentă a lui Darius Olaru!

Min. 29: Ocazie FCSB! Andrei Cordea iroseşte o şansă importantă de a deschide scorul. Areola, portarul celor de la West Ham, reţine lovitura de cap a mijlocaşului de la FCSB.

Min. 18: Ocazie FCSB! Andrea Compagno a avut şansa de a deschide scorul la Londra. Lovitura de cap a vârfului italian trece puţin peste poarta gazdelor.

Min. 1: Începe meciul dintre West Ham şi FCSB.

Echipele de start: 

WEST HAM: Areola – Coufal, Kehrer, Ogbonna, Emerson – Downes, Rice, Lanzini – Cornet, Scamacca, Benrahma

REZERVE: Randolph, Hegyi – Zouma, Fornals, Antonio, Paqueta, Dawson, Bowen, Coventry, Potts, Clayton, Mubama

ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

REZERVE: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, S. Șerban, Radaslavescu, B. Rusu

ANTRENOR: Nicolae Dică

„Cred că vor fi peste 10.000 de români cu West Ham. Au fost cozi mari astăzi la bilete”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Pentru Becali, miza este evident şi una financiră: la victorie, clubul va fi recompensat de UEFA cu 500.000 de euro, lar pentru un egal va încasa 166.000 de euro.

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

„Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

West Ham – FCSB LIVE TEXT | Echipele probabile

Programul FCSB în grupele Conference League

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”