Închide meniul

West Ham – FCSB 3-1. Nicolae Dică a sperat o repriză la debutul în Conference League. Andrei Cordea, gol superb la Londra! „Ciocănarii” au întors scorul în 7 minute

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2022, 23:55

West Ham – FCSB 3-1. Nicolae Dică a sperat o repriză la debutul în Conference League. Andrei Cordea, gol superb la Londra! „Ciocănarii au întors scorul în 7 minute

West Ham - FCSB 3-1

West Ham - FCSB 3-1 / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus până în minutul 68, după golul marcat de Andrei Cordea. Ulterior, englezii au preluat conducerea după două goluri marcate în doar şapte minute, de Jarrod Bowen şi Emerson, Michail Antonio marcând şi el pe final.

West Ham – FCSB 3 – 1

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Reclamă

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă

Min. 90: Gol West Ham! Englezii marchează din nou, prin Michail Antonio.

Min. 87: Schimbarea la FCSB. Joyskim Dawa este înlocuit de Denis Haruţ

Min. 78: Dublă ocazie pentru West Ham. Ştefan Târnovanu are două intervenţii formidabile în faţa englezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Gol West Ham! Emerson întoarce rezultatul la Londra.

Min. 72: Două schimbări efectuate de Nicolae Dică. David Miculescu şi Octavian Popescu intră în locul lui Andrea Compagno şi Florinel Coman.

Min. 68: GOL West Ham! Jarrod Bowen transformă penalty-ul comis de portarul FCSB-ului şi englezii restabilesc egalitate.

Min. 66. Ştefan Târnovanu comite penalty, după o ciocnire în careu cu Cornet!

Min. 61: Cartonaş galben pentru FCSB. Joyskim Dawa este sancţionat pentru faultul comis, la un contraatac al celor de la West Ham

Min. 46: Începe repriza secundă pe London Stadium.

Min. 45: Trei schimbări efectuate de West Ham la pauză. Au ieşit Manuel Lanzini, Said Benrahma şi Gianluca Scamacca. În locul lor au intrat Lucas Paqueta, Jarrod Bowen şi Michail Antonio.

Reclamă

Min. 45: Pauză la Londra. FCSB se află în avantaj pe London Stadium, după golul marcat de Andrei Cordea.

Min. 34. GOOOL FCSB! Andrei Cordea deschide scorul, după pasa excelentă a lui Darius Olaru!

Min. 29: Ocazie FCSB! Andrei Cordea iroseşte o şansă importantă de a deschide scorul. Areola, portarul celor de la West Ham, reţine lovitura de cap a mijlocaşului de la FCSB.

Min. 18: Ocazie FCSB! Andrea Compagno a avut şansa de a deschide scorul la Londra. Lovitura de cap a vârfului italian trece puţin peste poarta gazdelor.

Min. 1: Începe meciul dintre West Ham şi FCSB.

Echipele de start: 

WEST HAM: Areola – Coufal, Kehrer, Ogbonna, Emerson – Downes, Rice, Lanzini – Cornet, Scamacca, Benrahma

REZERVE: Randolph, Hegyi – Zouma, Fornals, Antonio, Paqueta, Dawson, Bowen, Coventry, Potts, Clayton, Mubama

ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman

REZERVE: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, S. Șerban, Radaslavescu, B. Rusu

ANTRENOR: Nicolae Dică

„Cred că vor fi peste 10.000 de români cu West Ham. Au fost cozi mari astăzi la bilete”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Pentru Becali, miza este evident şi una financiră: la victorie, clubul va fi recompensat de UEFA cu 500.000 de euro, lar pentru un egal va încasa 166.000 de euro.

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

„Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

West Ham – FCSB LIVE TEXT | Echipele probabile

Programul FCSB în grupele Conference League

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie