Închide meniul

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham: „Marco van Basten sau cum îl cheamă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2022, 12:45

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham: „Marco van Basten sau cum îl cheamă!

Gigi Becali l-a ironizat pe Marco dulca, dup[ West Ham - FCSB 3-1

Gigi Becali, criticat după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă de la FCSB / Hepta

  • Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB
  • West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham. Becali l-a ironizat pe Marco Dulca. Patronul FCSB l-a „botezat” pe mijlocaşul adus în acest an de Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a criticat schimbările făcute de Nicolae Dică. În locul lui Olaru, Dică l-a introdus pe Tavi Popescu. Becali ar fi vrut să îl bage pe Marco Dulca, jucătoru adus de la Chindia.

Gigi Becali a ironizat un jucător de la FCSB, după înfrângerea cu West Ham

Mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Eu nu știam că Tavi Popescu este în teren. Bun s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, ăla de la Chindia, Marco Van Basten sau cum îl cheamă (n.r. – Marco Dulca)”, a spus Becali la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali l-a criticat pe Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1. Patronul FCSB s-a enervat când a văzut ce schimbări a făcut Dicanio pe „London Stadium”. Ba mai mult, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a afla de ce Octavian Popescu a fost introdus pe teren în repriza secundă.

„E clar, aşa au văzut oamenii. După, 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul. După, Becali a stricat jocul. Când s-a băgat Dică şi a schimbat un mijlocaş cu Tavi Popescu, care nici nu ştiam dacă e în teren. L-am sunat după pe MM să aflu de ce e în teren.

Reclamă

Să îmi asum cele 68 de minute? Problema voastră e cine îşi asuma? Şi eu cred că a greşit cine a făcut schimbările. Înseamnă că am greşit, altfel spuneam că am greşit eu. S-a greşit, dacă îl bagi pe Tavi Popescu când e 1-0 pentru noi? Eu nici nu ştiu când l-a băgat, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Penalty controversat în West Ham – FCSB

Repriza secundă din West Ham – FCSB a avut un penalty controversat. Ştefan Târnovanu s-a ales cu cartonaşul galben, după ce s-a ciocnit cu Maxwel Cornet.

FCSB a condus pe tabelă până în minutul 68. Andrei Cordea a deschis scorul, dar englezii au egalat prin Jarrod Bowen.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de „zidul” roş-albaştrilor.

„Am primit un penalty după ce Cornet a fost faultat în careu”, au notat „ciocănarii”.

West Ham – FCSB 3-1

FCSB a pierdut în faţa celor de la West Ham, scor 1-3, în partida de debut din grupele Conference League.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat