Închide meniul
VIDEO

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2! Comunicatul emis de Jandarmerie

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 9:00

Reclamă
Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2! Comunicatul emis de Jandarmerie

Scandal la pauza derby-ului Dinamo - CSA Steaua

Peluza Sud a echipei CSA Steaua / as.ro

Au fost aplicate amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Jandarmeria a emis un comunicat la scurt timp după scenele șocante de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fortele de ordine au aplicat 21 de amenzi, a căror valoare totală este de 86.750 lei, echivalentul a 17.512 euro. De asemenea, au fost deschise și șase dosare penale.

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare; 

În același context, în pauza meciului, jandarmii au intervenit pentru dispersarea grupurilor rivale de suporteri care au creat stări conflictuale, au provocat acte de dezordine și au încercat să migreze în sectoare de stadion destinate galeriei adverse, cu scopul de a iniția confruntări violente. În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii, ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua

A fost bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua. Totul s-a petrecut la pauza derby-ului, la scorul de 1-1.

Reclamă

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare.

Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă. Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1. Jucătorul „militarilor” a reacționat după victoria cu 2-1 din derby-ul cu Dinamo.

Popa crede că echipa Armatei are cele mai mari șanse să primească dreptul de promovare dacă se schimbă legea sportului. „Motoreta” consideră că actuala lege este învechită.

„Eu din teren am simțit că a fost un meci disputat. S-a ridicat la nivelul de derby, asta nu poate decât să bucure pe toată lumea. Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal. Asta îți dă emoții. Păstrând nivelul, Dinamo e la fel ca în trecut, ei nu au semănat cu ce au făcut cu celelalte echipe, când au gâfâit, în seara asta au arătat foarte, foarte bine. Eu aveam experiența meciurilor cu ei, în derby-uri se transformă.

Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm la fiecare meci, sperăm să intrăm în normalitate. Legea sportului se va schimba, toată lumea spune că e învechită. Nu ne rămâne decât să sperăm și să noi să ne facem treaba pe teren. Noi trebuie să fim în primele două echipe. Și anul trecut a fost frustrant, a fost și frustrant să terminăm pe primele două locuri, noi trebuie să ne facem treaba pe teren„, a spus Adi Popa, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și