Închide meniul
VIDEO

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Momentul în care jandarmii au fost ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua. Imagini șocante

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 8:28

Reclamă
Bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Momentul în care jandarmii au fost ‘încolțiți de ultrașii CSA Steaua. Imagini șocante

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii au fost ‘încolțiti' de ultrașii CSA Steaua

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională / AS.ro

A fost bătaie ca-n filme pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua. Totul s-a petrecut la pauza derby-ului, la scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare.

Bătaie ca-n filme pe Arena Națională! Jandarmii au fost ‘încolțiti’ de ultrașii CSA Steaua

Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă.

Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Reclamă
Reclamă 4

S-a intervenit cu gaze lacrimogene în Dinamo – CSA Steaua 1-2

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Scandal a fost și la pauza meciului. Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu tomberoane și scaune! Forțele de ordine au intervenit tot cu gaze lacrimogene.

Reclamă

Daniel Oprița: „Ce să mai răspund eu la lucrurile astea despre promovare?”

Daniel Oprița a reacționat după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul echipei Armatei este în culmea fericirii după victoria din derby. „Militarii” însă nu au nici acum drept de promovare în Liga 1. Oprița încă așteaptă o minune din partea șefilor de la Ministerul Apărării.

„O victorie mare, prima repriză a fost a lui Dinamo. Noi am fost fricoși în prima repriză, poate și eu am început mai temător. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune pe fundașii lor centrali. A doua repriză ne-am descurcat mai bine. Am fructificat ocaziile pe care le-am avut.

Și ei puteau să ne bată. Astăzi, soarta ne-a surâs nouă. A contat foarte mult că am egalat înainte de pauză, am intrat altfel în a doua repriză, dar și Dinamo a făcut un meci bun. Așa trăiesc, vreau maxim de fiecare dată. Sunt transpirat, atât cât pot eu. Dinamo este în creștere, știu prin ce momente trece Ovidiu Burcă.

Mi-a plăcut atitudinea din repriza a doua. Poate e și din cauza atmosferei, nu sunt obișnuiți, stadionul e impunător, galeriile au fost la înălțime. Sperăm să fim în Liga 1. E păcat să nu fie Dinamo și Steaua în Liga 1.

(n.r. – aveți drept de promovare?) Ce să mai răspund eu la lucrurile astea? Dacă, cine este acolo sus își permite, înseamnă că știe. Eu sunt antrenor, nu vreau să vorbesc de alte lucruri. Tot mai sperăm, nu mi s-a transmis nimic. Asta este, trebuie să ne facem treaba. Știm unde am venit”, a spus Daniel Oprița, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și